Φεύγει το ΚΤΕΛ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης – Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή εγκαταστάσεων και τη μεταφορά του , στο Γαλλικό Σταθμό

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Οκτωβρίου 2016
867 0

Το μεσημέρι της Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ, του ΚΤΕΛ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή εγκαταστάσεων και τη μεταφορά του ΚΤΕΛ στο Γαλλικό Σταθμό.

Το ΚΤΕΛ θα μεταφερθεί στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στον χώρο 7 στρεμμάτων στην περιοχή του παλιού Γαλλικού Σιδηροδρομικού Σταθμού, σε έκταση που ανήκει στη ΓΑΙΟΣΕ και η οποία συμφώνησε και μεταβιβάζει τη χρήση της έκτασης στο ΚΤΕΛ για 30 χρόνια.

Στο πρόγραμμα εργασιών έχει οριστεί να γίνει αναπαλαίωση του υφιστάμενου πέτρινου παραδοσιακού κτιρίου του ΟΣΕ και ότι άλλο απαιτηθεί προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό το ΚΤΕΛ Έβρου επίσης θα δημιουργηθούν στέγαστρα για τα λεωφορεία και αναψυκτήριο.

Ακούστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη

Ε. ΛΑΜΠΑΚΗΣ 6-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ακούστε τον Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Αθανάσιο Σχίζα

ΑΘ. ΣΧΙΖΑΣ 6-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ακούστε τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Έβρου κ. Σταμάτη Ντούμπα

ΣΤ. ΝΤΟΥΜΠΑΣ 6-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ερωτηματικά από τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη 4μερή της Βάρνας (2/11/18) για Κάθετο Οδικό Άξονα ταχείας κυκλοφορίας και για Κάθετη Σιδηροδρομική Γραμμή στο Ν.Έβρου. Απαραίτητες οι διευκρινίσεις…”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών- Μεταφορών και στον Υπουργό Εξωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ,…