Η TUI προσθέτει 345.000 θέσεις πτήσης στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα του 2025, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θέσεων σε 10,2 εκατομμύρια θέσεις. Οι θέσεις αυτές διατίθενται προς πώληση από 19 αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται με ένα επιπλέον αεροσκάφος με έδρα το Έξετερ,  στη Νοτιοδυτική Αγγλία, όπου παρέχονται επιπλέον 80.000 θέσεις. Το αεροδρόμιο αποκτά μια νέα διαδρομή προς την Ίμπιζα, καθώς και πτήσεις όλο το χρόνο προς την Τενερίφη και τη Λανθαρότε.

Η Αττάλεια, το Ηράκλειο, η Πάφος και η Ρόδος θα έχουν πλέον πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, δίνοντας στους επιβάτες του Έξετερ την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για διακοπές 10 και 11 διανυκτερεύσεων.

Η επιπλέον χωρητικότητα για το 2025 θα προσφέρει 150.000 επιπλέον θέσεις στη Βόρεια Αφρική (Αίγυπτος, Τυνησία και Μαρόκο). 85.000 περισσότερες στην Κύπρο. 70.000 στην Ελλάδα. και 40.000 στην Ισπανία.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ θα αποκτήσει 70.000 νέες θέσεις και εννέα αποκλειστικά δρομολόγια προς Boa Vista, Cancun, Hurghada, Καβάλα, Orlando-Melbourne Florida, Montego Bay, Pula, Punta Cana και Sal. Καθημερινές πτήσεις προς Πάλμα, Αττάλεια, Νταλαμάν συν Πάφο και Ρόδο θα εκτελούνται πλέον έξι φορές την εβδομάδα.

Περισσότερες πτήσεις και προς το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Θα υπάρχουν επιπλέον 15.000 θέσεις από το Bournemouth, όπου η ανταγωνιστική Jet2 και η Jet2holidays θα δημιουργήσουν μια νέα βάση το επόμενο καλοκαίρι, με αποκλειστικά δρομολόγια TUI προς την Κεφαλονιά και την Πάφο. Ρόδος, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Mahon θα εξυπηρετούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Οι πελάτες που πετούν από το East Midlands θα δουν νέα δρομολόγια προς το Μπουργκάς της Βουλγαρίας και την Boa Vista στο Πράσινο Ακρωτήριο, καθώς και 50.000 επιπλέον θέσεις που θα προσφέρουν μεγαλύτερη συχνότητα σε υπάρχοντες προορισμούς.

Το Newcastle θα έχει 30.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση, ενώ το Stansted θα δει μια νέα διαδρομή προς την Enfidha, έναν από τους 14 προορισμούς που θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Essex.

Το αεροδρόμιο της Γλασκώβης θα συνεχίσει να έχει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα προς το Σαρμ ελ Σέιχ για το καλοκαίρι και αυξημένη συχνότητα σε τρεις φορές την εβδομάδα προς Πάφο και Ρόδο.

Μια νέα διαδρομή από το Gatwick στο Πόρτο θα υποστηρίξει τις κρουαζιέρες ποταμού της TUI, ενώ μια νέα γραμμή από το Luton προς την Πάφο θα εξυπηρετεί το πρόγραμμα κρουαζιέρας Marella.

Το Μάντσεστερ παραμένει το μεγαλύτερο περιφερειακό αεροδρόμιο του TUI με 2,3 εκατομμύρια θέσεις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2025. Καθημερινές αναχωρήσεις έχουν προγραμματιστεί για 10 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών δρομολογίων προς Boa Vista, Κανκούν, Lamezia Terme στην Ιταλία, Ορλάντο-Μελβούρνη στη Φλόριντα, Καβάλα, Montego Bay, Punta Cana και Αλας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI UK και Ιρλανδίας, Andrew Flintham, δήλωσε: «Βλέπουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία στα αεροδρόμια, τους προορισμούς και τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Οι προσθήκες γίνονται σε 19 περιφερειακά αεροδρόμια, από τη Γλασκώβη έως το Μπόρνμουθ, με τους πελάτες να μπορούν να πετούν σε περισσότερους προορισμούς της TUI από το τοπικό τους αεροδρόμιο από ποτέ».

Εν τω μεταξύ, η Tui UK κατέγραψε σχεδόν πλήρη πληρότητα για επταήμερα διαλείμματα all-inclusive κατά τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με νέα στοιχεία. Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τα Κανάρια Νησιά, η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Κύπρος και τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου. «Λόγω της πρώιμης χρονικής στιγμής του Πάσχα φέτος, οι κλασικοί χειμερινοί προορισμοί εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς», δήλωσε η Tui Group.

πηγή: tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΦρίκη στην Αλεξανδρούπολη – 64χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονη
Επόμενο άρθροΕλευθέριος Χαμαλίδης: «Τι συμβαίνει τελικά με την ανανέωση της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη διοχέτευση ύδατος μέσω του ποταμού Άρδα;»