-Δεν θα μπορούσε το ΑΚΚΕΛ να μείνει σιωπηλό στις καμπάνες που χτύπησε η συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, το καλοκαίρι του 2019, στην σύνοδο της περιβόητης (και όχι τόσο πολύ φιλελληνικής) Λέσχης Μπίλντερμπερκ. Θα πρέπει να τής παρείχε (εκτός από το υπουργικό χρίσμα;) και μοναδικές επιστημονικές γνώσεις Ακουστικής και Ιατρικής.

Με αυτές τις γνώσεις η κα Κεραμέως (η οποία προφανώς δεν συνδέεται με τον ιδιοκτήτη του αγρού που αγόρασαν οι Φαρισαίοι με τα τριάντα αργύρια της προδοσίας του Ιούδα, όταν και αυτός τα επέστρεψε) αποφάσισε να απαγορεύσει την μετάδοση με μεγάφωνα/ηχεία της λειτουργίας από τους Ναούς ακόμη και κατά την Μεγάλη Εβδομάδα. Μέχρι και τις καμπάνες απαγόρευσε!

Αυτές οι μοναδικές γνώσεις της προφανώς τής επιτρέπουν να γνωρίζει ότι ο  κορονοϊός COVID- 19 μεταδίδεται και με τον ήχο της καμπάνας και των μεγαφώνων στις Εκκλησίες που μεταδίδουν εξωτερικά την Θεία Λειτουργία, κάτι που δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Για αυτόν τον λόγο μαζί με τον σεσημασμένο Χαρδαλιά (aka Χουνταλιά – εκ του χουντο-λαλιά) απαγόρευσαν ακόμη και τον ήχο από τις Εκκλησίες. Δεν υπάρχουν αντίχριστοι στη Νέα Δημοκρατία, γιατί τα λένε αυτά, απλώς είναι μυστική γνώση που έχει η Μπίλντερμπεργκ για την μετάδοση ασθενειών μέσω του ήχου. Έτσι το εξηγούμε στο ΑΚΚΕΛ.

            Εντελώς συμπτωματικά επίσης κάποια κυκλώματα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ (το ντιπ καταντίπ), Σημιτικά και του Γιωργάκη Παπανδρέου, επωφελήθηκαν από τις «ανάγκες» που δημιουργήθηκαν λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης και το κλείσιμο των σχολείων. Να τονίσουμε πάλι ότι αυτές οι ανάγκες δημιουργήθηκαν λόγω της απαράδεκτης καθυστέρησης της κυβέρνησης να λάβει τα σωστά μέτρα που είναι ο έλεγχος των εισερχομένων στην Ελλάδα από όλα τα σημεία εισόδου μέσω των ειδικών τεστ που υπάρχουν. Άφησαν να περάσει η μόλυνση στον πληθυσμό και μετά την καθυστέρηση έκαναν και την αλητεία να λάβουν τα λανθασμένα μέτρα της απόλυτης απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες για να καλύψουν το δικό τους λάθος αλλά και τις εγκληματικές ευθύνες που έχουν κυβερνητικά στελέχη με πρώτον τον Άδωνι για την καταστροφή του συστήματος υγείας ώστε να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον νέο ιό.

            Από τη μία πλευρά λοιπόν εξαπολύουν μία πρωτοφανή εκστρατεία συγκάλυψης των εγκληματικών ποινικών ευθυνών που έχουν, ακόμη και για τους θανάτους που έχουν προκληθεί από τον ιό και από την άλλη πρόσωπα όπως η κυρία Αίγλη Μπαλαμάτση από το στενό περιβάλλον του Γιώργου του Παπανδρέου (όταν ακόμη έκαναν ακόμη και την προπαγάνδα υπέρ της ανάγκης των μνημονίων), λαμβάνουν δουλειές αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την «προμήθεια υπηρεσιών δημιουργίας ψηφιακών εργαλείων που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες του Υπουργείου για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19». Και βάζουν όλους τους μαθητές και καθηγητές να επικοινωνούν μέσω δικτύου της (αμερικανικής βεβαίως βεβαίως) Cisco. Και πάλι από το ΑΚΚΕΛ βλέπουμε και αυτό ότι είναι σατανική σύμπτωση.

            Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα μίας συμπεριφοράς που δημιούργησε μία κατάσταση οι οποίες δεν μπορούν να περιγραφούν με καθωσπρέπει λέξεις, αλλά χαρακτηρίζουν αυτούς και αυτές που τις προκάλεσαν.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα ασθενείς αλλοδαπούς
Επόμενο άρθροΟ Geoffrey Pyatt συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19