Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, καθώς την Πέμπτη (25/5) στις 16:00 θα ορκιστεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, καθώς έλαβε και αποδέχθηκε την εντολή από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μάλιστα, την Παρασκευή αναμένεται να ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση, κάποια μέλη της οποία έχουν «κλειδώσει» και κάποια άλλα όχι.

Αναφορικά με τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν τα «κρίσιμα πόστα», όπως αυτά των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, αυτά βρέθηκαν και σήμερα στο επίκεντρο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Τετάρτης υπό την ΠτΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από διάφορες ενστάσεις και καραμπόλες για τα πρόσωπα που ειχαν επιλεγεί ως υπηρεσιακοί για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
, τελικά προκρίνεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Χαράλαμπος Λαλούσης αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα ως υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Προηγούμενο άρθροΣτ. Σταυράκογλου: “Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αναθεωρήσει την απόφαση μίσθωσης των Ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης,  που δεν έχει ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία”
Επόμενο άρθροΔημήτρης Καζάκης: “Ήταν το πιο άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, μετά από την εμφύλιο”