Η παραίτηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ‘Διεθνούς’ Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης αποτελεί ηχηρό «χαστούκι» στις προθέσεις του Υπουργού Παιδείας, Κ.Γαβρόγλου, να προχωρήσει χωρίς καμία λογική στη συγχώνευση των ΤΕΙ Θεσ/νίκης, Κεντρικής Μακεδονίας,Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το συγκεκριμένο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή» η παραίτηση του Κ.Γραμμένου αποδίδεται στη διαφωνία του με την άκριτη συνένωση των ΤΕΙ Καβάλας , Δράμας & Διδυμοτείχου που προωθεί ο Υπουργός Παιδείας.

Η κοινωνία του Β.Έβρου έχει εκδηλώσει ανοιχτά τη διαφωνία της στην επιχειρούμενη μεταφορά ή κατάργηση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδ/χου, ζητώντας παράλληλα την αναβάθμισή της, όπως αναφέρει και το σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε (διαβάστε στο σχετικό link http://www.dimoschakis.gr/?p=10986) , μετά το έκτακτο διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διδ/χου, που έγινε την Κυριακή (30/12).

Προηγούμενο άρθροΠέτυχε το market test για το LNG της Αλεξανδρούπολης – Ενδιαφέρον από 20 εταιρείες για τον πλωτό σταθμό
Επόμενο άρθροΟ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ «ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ» (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)