Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ασταμάτητοι οι Κύκλωπες, νίκησαν και στις Σέρρες σε ένα τρομερό ματς!

Ασταμάτητοι οι Κύκλωπες, νίκησαν και στις Σέρρες σε ένα τρομερό ματς!

Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το χάντμπολ, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν με 30-29 του Πανσερραϊκού το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών για τον 5ο όμιλο της Β’ Εθνικής των Ανδρών.

Οι Κύκλωπες βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 7 γκολ διαφορά αλλά κατάφεραν τελικά να φύγουν νικητές παρ’ όλο που είχαν 9 απουσίες λόγω τραυματισμών. Στο 56ο λεπτό οι Θρακιώτες μείωσαν τη διαφορά στα 5 γκολ και στο 58′ στα 2 (28-26). Σε αυτό το χρονικό σημείο ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δέχτηκε δίλεπτη αποβολή και στη συνέχεια και δεύτερη δίλεπτη για διαμαρτυρία. Στο διάστημα αυτό οι Εβρίτες πέτυχαν 4 γκολ και δέχτηκαν μόνο ένα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη.

Για τους Κύκλωπες έπαιξαν οι:

Τάρες, Χαραλαμπίδης, Μπασδάνης, Θεοδώρου, Ξανθόπουλος, Κωστόπουλος Γ. , Κωστόπουλος Β. , Γλήνιας, Καραβασίλης, Επιτρόπου, Ιβόσεβιτς, Ξηρόπουλος.

Μετά και από αυτή την αγωνιστική το Κιλκίς είναι στην 1η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς σε 6 ματς και οι Κύκλωπες στη 2η με 9 βαθμούς επίσης σε 6 παιχνίδια, αλλά είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2. Επόμενο ματς για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μακεδώνα.

Φωτογραφία: Facebook Πανσερραϊκού

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version