Η περιπέτεια του κ. Ελευθέριου Ηπειρώτη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ηπειρώτης, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος εξαφανίστηκε το πρωί της 29/06/2018, από το σπίτι του, στην Αλεξανδρούπολη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτηςς, 05/07/2018 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στο Άβατο Ροδόπης. Ο κ. Ηπειρώτης είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του.

 

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Προηγούμενο άρθροΠανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής
Επόμενο άρθροΑνεύρεση τμήματος αμφορέα στην Αλεξανδρούπολη