Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δεύτερη κούπα για τον Γιώργο Κάλλια του Φάρου Αλεξανδρούπολης!

Δεύτερη κούπα για τον Γιώργο Κάλλια του Φάρου Αλεξανδρούπολης!

Άλλη μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του συλλόγου πινγκ πονγκ του Φάρου Αλεξανδρούπολης, Γιώργου Κάλλια!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Δεύτερη κούπα σε ισάριθμα ανοιχτά πανελλήνια OPEN για τον μόλις 7,5 ετών Γιώργο Κάλλια του Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης. Στο ανοιχτό πανελλήνιο τουρνουά πινγκ-πονγκ που διεξήχθη στη Βέροια στις 14 και 15 Νοεμβρίου έλαβαν συμμετοχή 221 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Ο μικρός και εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής του Φάρου κατάφερε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο στην κατηγορία του αφού επικράτησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στον τελικό όπως και πριν 3 εβδομάδες στην Καβάλα με 3-2 σετ κατακτώντας την 1η θέση και κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τους προπονητές του.

Με την ομάδα του Φάρου αγωνίστηκαν ακόμη 5 αθλητές και 1 αθλήτρια και όλοι τους πάλεψαν για το καλύτερο. Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά ήταν ο Ηλίας Σταματόπουλος ο οποίος μετέχει σε μεγαλύτερη κατηγορία φέτος και αντιμετωπίζει ως επί το πλείστον 2 χρόνια μεγαλύτερους αθλητές, αλλά καταφέρνει να δείχνει την ανωτερότητα του τις περισσότερες φορές στο αγωνιστικό τραπέζι. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και κατάφεραν να διακριθούν και οι Γιώργος Μήλιας, Γιάννης Πιστόλας, Βασίλης Μπίκος, Νίκος Κάλλιας αλλά και η Χριστίνα Καμπορούδη που δόθηκε δανεική φέτος από την ομάδα του Φάρου στην πρωταθλήτρια (Έλλαδος) ομάδα κορασίδων του Άρη Βούλας.

Την αποστολή της ομάδος ακολούθησε ο προπονητής Άγγελος Τσίμας και έμεινε φανερά ευχαριστημένος τόσο από την επιτυχία του μικρού Γιώργου όσο και από την αγωνιστική πρόοδο που διέκρινε στους αθλητές του. Οι προπονήσεις στο 1ο Δημ. Σχολείο Αλεξ/πολης Τρίτη 17.30-19.30, Τετάρτη 18.00-19.30, Πέμπτη 17.30-19.30 συνεχίζουν, όπως επίσης και στο Δημ. Σχόλειο της Νέας Χιλής κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 17.30-19.00. Ο σύλλογος και οι προπονητές των επιτυχιών Λεωνίδας Ζαρειφίδης και Άγγελος Τσίμας σας περιμένουν και κάνουν δώρο τον 1ο μήνα σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν από κοντά αυτό το πολύ ελκυστικό άθλημα».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Exit mobile version