Αυτήν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 & ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία/εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (πλησίον του Αγίου Νικολάου) με θέμα το μείζον πρόβλημα της δημογραφικής συρρίκνωσης που απασχολεί τον ελληνισμό τα τελευταία χρόνια.

Ο τίτλος της ομιλίας: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Εκλεκτοί ομιλητές ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και ο καθηγητής (ερευνητής και συγγραφέας) κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται διεξοδικά με το συγκεκριμένο θέμα, έχει εκπονήσει μελέτες, έχει συγγράψει βιβλία, έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ομιλίες και συνεντεύξεις.

Πέραν της αναδείξεως του συγκεκριμένου προβλήματος θα προταθούν εφικτές λύσεις και δράσεις με στόχο να πυροδοτηθούν οι κατάλληλες διαδικασίες αντιμετωπίσεως της καταστάσεως.

Διοργανωτές οι εξής: Ε.ΠΟ.Φ.Ε (Ένωση ΠΟλιτιστικών Φορέων Έβρου), Πολιτιστικό Σωματείο ΕΚΚΙΝΗΣΗ, Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Έβρου, Σύλλογος Πολυτέκνων Αλεξ/πόλεως και ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Διδυμοτείχου. Φυσικά η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας καθώς το μέγιστο πρόβλημα της δημογραφικής κατάρρευσης μας αφορά όλους!

(η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου)

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Δέδογλου: “Να σταματήσει ο κ. Κασσελάκης αυτή την αυταρχική συμπεριφορά – Έχουμε προτάσεις και θέσεις που στηρίζουν την κοινωνία”
Επόμενο άρθροΚΚΕ: Ο «τιμοκατάλογος» για τα απογευματινά χειρουργεία το ΕΣΥ αποτυπώνει το τι σημαίνει εμπορευματοποίηση της υγείας