Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Σαμοθράκης σας προσκαλεί

το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στις 9 00 π.μ. και

την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στις 10 00 π.μ.

στο διαδικτυακό Συνέδριο για το

Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης του 1821 με τίτλο

ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Κύριο θέμα θα έχει την παρουσίαση του Ολοκαυτώματος του νησιού μέσα από ένα πλαίσιο εισηγήσεων κυρίως φιλοσοφικό- ιστορικό.

Η υλοποίηση του Συνεδρίου είναι ένας στόχος της τοπικής Αρχής, με την επέτειο των 200 χρόνων όπου θα αναδείξει την ιστορική μνήμη.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την σελίδα του Δήμου Σαμοθράκης στο facebook https://www.facebook.com/dimossamothrakis

Ο Δήμαρχος

Ν. ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ζΔήμος Σαμοθράκης Municipality S”mohace ΠΡΟΣΚΛΗ ΣΗ Δήμος Σαμοθράκης σας προσκαλεί Σάββατο Αυγούστου 2021 στις π.μ. και την Κυριακή Αυγούστου 2021 στις στο διαδικτυακό Συνέδριο Ολοκαύτωμα Σαμοθράκης του 1821 ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Κύριο θέμα θα έχει παρουσίαση τουΟλοκαυτώματος νησιού μέσα από ένα πλαίσιο εισηγήσεων κυρίως φιλοσοφικό- ιστορικό. υλοποίηση του Συνεδρίου είναι ένας στόχος της τοπικής Αρχής, την επέτειο των 200 χρόνων όπου θα αναδείξει ιστορική μνήμη. συνεδρίαση θα μεταδοθεί από σελίδα του Δήμου Σαμοθράκης στο facebook τίτλο Δήμαρχος N. ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ Î‘Î™ÎÎΔA ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αλθνη"

Προηγούμενο άρθροΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δάση-περιοχές ολόκληρες βουνοκορφές παραδίδονται σε επενδυτές…
Επόμενο άρθρο75 νέα κρούσματα κορονοϊού στον Έβρο