Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ, Αναστάσιος Δημητριάδης ενημέρωσαν το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου 2019 για τον τρόπο διασύνδεσης του νέου χώρου στάθμευσης στο γήπεδο Φ. Κοσμάς με το κέντρο της πόλης.

Για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο κέντρο της πόλης οι οδηγοί θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο νέο κατάλληλα διαμορφωμένο πάρκινγκ με δωρεάν χρήση κ έπειτα με το mini bus της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ θα τους δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρονται στο κέντρο χωρίς καμία χρέωση!

Το mini bus θα είναι χωρητικότητας 17 θέσεων συν 1 θέση ΑμεΑ κ θα εκτελεί τακτικά δρομολόγια κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αιχμής.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ… ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (γράφει ο Στέλιος Κεχαγιόγλου)
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Αρνητικό το ΥπΑΑΤ για τα ασυγκόμιστα τεύλτα! Οι απλήρωτοι  τευτλοπαραγωγοί παραμένουν σε αναμονή… το δε Εργοστάσιο Ζάχαρης Ν.Ορεστιάδας είναι κλειστό & αποτελεί παρελθόν!”