Εγκρίθηκε για δημοσίευση στο 12ο επιστημονικό συνέδριο “Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση (12th CIΕ2020)” το άρθρο του συντοπίτη μας , Ηλία Τζιώρα με θέμα “Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τοπική ιστορία ως εκπαιδευτικά εργαλεία”.

Είναι η τρίτη μέσα σε ένα έτος στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής του με αντικείμενο τη “διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω νέων τεχνολογιών”.

Ο Ηλίας Τζιώρας σε ανάρτηση του ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή μου Dr M. Wallace για την καθοδήγηση και την υποστήριξη και όπως επισημαίνει θα το παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο κατά την ηλεκτρονική διεξαγωγή του συνεδρίου.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν μέσω διαδικτύου για όποιον/α ενδιαφέρεται.

Η Αλεξανδρούπολη και οι Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..) βρίσκουν σιγά σιγά τη θέση τους στη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας ανάμεσα σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα, πόλεις, επιστήμονες και φορείς από όλο τον κόσμο.

Έπεται συνέχεια λίαν συντόμως

Προηγούμενο άρθροΤην αποχώρηση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και το κλείσιμο του στρατοπέδου “ΔΕΛΛΑΓΡΑΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα Σουφλίου, σχεδιάζουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Επόμενο άρθροΤο Βατοπαιδινό Μετόχι τίμησε την Παναγία Παντάνασσα