ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ  ΚΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ . ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;!

Ανοιχτή επιστολή

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο 

 

Κε Μηταράκη  ,πιστεύοντας ότι εκφράζω την συντριπτική πλειοψηφία του αγέρωχου, υπέροχου αλλά   και συνάμα  περήφανου λαού  του Έβρου ,ανοιχτά  και χωρίς περιστροφές σας λέω , όπως και οι λοιπές μυριόστομες Εβρίτικες φωνές .Είστε ανεπιθύμητος σε αυτά τα «Άγια χώματα».Και γι αυτό , αν δεν το έχετε  καταλάβει , σας το λέμε ακόμη μια φορά  όλοι μαζί ευθέως .Μην έλθετε ! 

Δεν μπορεί εσείς υπουργός αυτού του κράτους  να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας , να σχεδιάζετε τα χειρότερα πίσω από την πλάτη μας και στην συνέχεια , όταν ξεσκεπάζονται όλα , να ζητάτε τον διάλογο !  Γιατί λοιπόν για ένα τόσο νευραλγικό και ευαίσθητο θέμα δεν επιζητήσατε ευθύς εξ αρχής  να ενημερώσετε διεξοδικά  τους θεσμικούς φορείς  της κοινωνίας  γύρω από το θέμα της επέκτασης αλλά στην πραγματικότητα  δημιουργίας νέου  ΚΥΤ ;! Και που παρακαλώ ; Στην εσχατιά της Ελληνικής  γης ! Γιατί τόσο κρυψίνοια  κε Υπουργέ; Γιατί καμία πληροφόρηση  εδώ σε μας αλλά στην Δημοτική αρχή  της Χίου , σε προγενέστερο  χρόνο , ενδεχομένως κι αλλού,  ομολογήσατε  χωρίς περιστροφές την σχεδιαζόμενη  πυριτιδαποθήκη  του νέου  κέντρου υποδοχής  στο  Φυλάκιο  Ορεστιάδας;!

Αλήθεια να έλθετε σε αυτή την ευλογημένη γη , να μας πείτε τι;  Να μας εξηγήσετε τι; Δεν σας πιστεύουμε κε Υπουργέ ; Για να μας καθησυχάσετε , αλλάζοντας τις λέξεις..; Θα μας πείτε  τώρα ,πως δεν θα κάνετε  επέκταση αλλά  δήθεν ενίσχυση  ή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό…

Κε  Μηταράκη είστε και σεις ένας από τους κρίκους του Ελλαδικού  κράτους που αλλά λέτε αλλά άλλα έχετε στον νου. Και επειδή γνωστό σε όλους  τους «παρεπιδημούντες εις Ιερουσαλήμ», πως σε αυτή την χώρα «ουδέν μονιμότερο  του προσωρινού», είναι βέβαιο , πως αυτό θα επιδιώξετε . Να δώσετε  αρχικά την διαβεβαίωση , πως όλοι αυτοί οι παράνομοι  μετανάστες ,μετά την σύλληψή τους , θα διαμένουν μόνο λίγες ημέρες  στο ΚΥΤ , θα ταυτοποιούνται και στην συνέχεια θα αναχωρούν …για ασφαλείς προορισμούς …! Μόνο που είναι σίγουρο , πως δεν θα γίνει έτσι .Η Ιστορία σας διαψεύδει .Αυτά έλεγαν οι προκάτοχοι  σας  και εσείς βέβαια στη συνέχεια   για το ΚΥΤ  στη Μόρια Μυτιλήνης αλλά ολίγον κατ ολίγον κατήντησε ο εφιάλτης  των κατοίκων της περιοχής…

Εδώ βέβαια κάτι τέτοιο είναι ακόμη χειρότερο .Γιατί τοποθετείτε ωρολογιακή βόμβα στα σύνορά της Ελλάδας  με τους  «προδομένους» ακρίτες της  …Και ο απέναντι γείτονας -τουλάχιστον θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί-  , ότι εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα πάντα ..! Επομένως με τέτοιες κινήσεις  και μόνο τα συμφέροντα  μας δεν θωρακίζετε ..! Μήπως θα πρέπει οι σύμβουλοι σας να σας θυμίσουν τις κερκόπορτες που ανοίγετε με την αλλοπρόσαλλη πολιτική σας στη  Συνθήκη της Λωζάνης; Άλλο που δεν θέλει  ο «Έρντο» και η παρέα του …!   

Αντί να έχετε φροντίσει σε συνεργασία  με υπουργούς και παράγοντες της περιοχής , για την αναβάθμιση   της ζωής των κατοίκων, όπως άλλωστε επιτάσσει το Σύνταγμα μας, σε οικονομικό , κοινωνικό , μορφωτικό επίπεδο  ( βλ άρθρο 106 Σ ) εσείς υποσκάπτετε τα θεμέλια  της χειμαζόμενης κοινωνίας , μεταλλάσσοντας την σε μια «αποφώλια»(καταστροφική)  αποθήκη ψυχών! Ε, όχι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ! Γι αυτό , να μην  έλθετε στον πισώπλατα χτυπημένο Έβρο κε Μηταράκη!  Έστω κι αν κάποιοι, δήθεν θεσμικοί  « το γόνυ κλείνοντες», τόλμησαν να σας καλέσουν..!  

Κε Μηταράκη , δεν αποδεχόμαστε τις  εωσφορικές θεωρίες του  εκκεντρικού αλλά και σκοτεινού  συνάμα  Richard Coudenhove Kalergi ,που πριν από έναν αιώνα ονειρευόταν μια παμμιγή Ευρώπη με σκουρόχρωμους  πληθυσμούς –σκλάβους στις φάμπρικες των «νεοταξιτών» –ελεγχόμενους  από μια σκοτεινή επίσης Ελίτ. Γιατί με όσα  σχεδιάζετε , τις παραπάνω θεωρίες υλοποιείτε ! 

Κε Μηταράκη , να μη τολμήσετε να έλθετε στον αμόλυντο Έβρο .Γιατί δεν είστε παρά ένας κρίκος  του ελλαδικού κράτους, της επίσημης ελλαδικής πολιτείας  που εδώ και δυο αιώνες βρίσκεται  σε αντιμαχία με τον Ελληνισμό ( βλ  Γιώργος Κοντογιώργης , Ελληνισμός  και Ελλαδικό κράτος. Δυο αιώνες αντιμαχίας 1821-2021 ) Κι  εδώ πάνω υπάρχει ακόμη  Ελληνισμός  κε Υπουργέ .Ελληνισμός που προτάσσει ακόμη τα στήθη του  σε κάθε επιβουλή. Και όλοι το είδαμε , ακόμη και σεις τον περασμένο  Φεβρουάριο …όταν οι «μήδοι» χτυπούσαν ξανά!  Ελληνισμός  που μάχεται ακόμη και σήμερα τα φέουδα της Ευρώπης ! Τα οποία όπως αποδεικνύεται, εξυπηρετείτε εσείς !

Κε Μηταράκη  το αποτρόπαιο έγκλημα ,το οποίο επιχειρείται  , δεν έχει  μόνον εσάς αυτουργό  αλλά έχει και συνεργούς , έστω κι αν δεν φαίνονται…Έχει   μετά βεβαιότητας και ηθικό αυτουργό! Γι αυτό να μην έλθετε στον Έβρο κε Μηταράκη. Γιατί   εμείς εδώ στον Έβρο δεν θέλουμε άλλους «εφιάλτες»…Δεν θέλουμε άλλους «Ιούδες να φιλάνε  υπέροχα…» 

Κε Μηταράκη  να μην έλθετε στον Έβρο !  Θα μας βρείτε όλους απέναντι .Και ξέρετε γιατί ;Γιατί ούτε ένας Εβρίτης δεν θα σας πουλήσει ούτε θα σας νοικιάσει  χωράφια στη γύρω περιοχή. Και μη τολμήσετε να  σκεφτείτε  την ποταπή λύση των επιτάξεων .Γιατί τότε θα απασφαλίσετε σεις ο ίδιος  την χειροβομβίδα …

Κε Μηταράκη σεβαστείτε έστω και μια στιγμή τον «χιλιοχτυπημένο Έβρο» .Σκεφτείτε τι υπέστη πριν λίγες ημέρες  από  πλημμύρες , θλιβερό αποτέλεσμα της  συνεχούς αδιαφορίας του υποκριτικού ελλαδικού κράτους ,το οποίο  εκπροσωπείτε … 

Κε Μηταράκη για μια τελευταία φορά .Μην έλθετε  στον περήφανο Έβρο …γιατί βαρεθήκαμε «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα …»         

Προηγούμενο άρθροΑπέρριψε την προσφυγή Λαμπάκη κατά απόφασης του Δ.Σ της ΔΕΥΑΑ , η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης
Επόμενο άρθροΠάρης Παπαδακης: “ΚΑΝΕΝΑΣ ιδιοκτήτης ΔΕΝ μισθώνει τη γη του , για δημιουργία δομής στο Φυλάκιο – ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΒΡΟΣ”