H N.E. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου συνεχίζει τις εξωστρεφείς δράσεις της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει σήμερα η τεχνολογία.

Συνεχείς επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων του νομού, δια μέσω τηλεδιασκέψεων, με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας προτάσεων, από τους ίδιους τους πληττόμενους .

Η νέα συνθήκη που δημιούργησε η πανδημία του covid-19 και η ανικανότητα της κυβέρνησης της “Νέας Δημοκρατίας” απαιτεί ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο για μια Προοδευτική Διακυβέρνηση .

Η νέα “Κανονικότητα” του Μητσοτακικού “επιτελικού κράτους”, φέρνει νέα φτωχοποίηση για τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες τους ελεύθερους επαγγελματίες. Για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση χρειάζεται σοβαρότητα και συγκεκριμένες προτάσεις με γενναία μέτρα που δεν θα βάζουν τους ”μικρούς” στο περιθώριο.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, διοργανώνει την Παρασκευή 22-5-20 και ώρα 8 μ.μ, την πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση, με κύριους ομιλητές, τον Γιάννη Ραγκούση και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί Ζωντανά, ,από το Κανάλι της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου https://www.youtube.com/channel/UCs-GLlfaJHHriEUhAo4hAHA?view_as=subscriber

Από τη Σελίδα ΣΥΡΙΖΑ ΈΒΡΟΥ στο facebook ,https://www.facebook.com/syrizaevrou/

Από την ανοιχτή Ομάδα στο facebook ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έβρου
https://www.facebook.com/groups/2304509213123462/

 

Προηγούμενο άρθροOι λύσεις που προτείνουν οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αποζημίωση
Επόμενο άρθροΝ. Γκαρά: «Η Κυβέρνηση υποβαθμίζει τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου και δεν προχωρά την ίδρυση νέων τμημάτων στο ΔΠΘ»