Την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 , ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης κ. Ανδρέας Νεφελούδης

Ο κ. κ. Νεφελούδης επισκέφτηκε το ΣΕΠΕ , είχε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΕΔ και επίσκεψη στις Σχολές Μαθητείας ΟΑΕΔ . Σύσκεψη με πρώην εργαζόμενους στην αλλαντοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ, στις Φέρες . Συνάντηση με μέλη του 1ου Περιφερειακό Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Έβρου . Συνάντηση με Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου ενώ το πρόγραμμα του τελείωσε με την εκδήλωση – συζήτηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου με θέμα “Ποιες οι νέες ρυθμίσεις που αφορούν σε δικαιούχους εργατικών κατοικιών για τις ληξιπρόθεσμες ή μη οφειλές τους προς τον τ. ΟΕΚ”.

Στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο  Έβρου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας ενημερώσε τους δικαιούχους Εργατικών Κατοικιών και απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν τον Ο.Ε.Κ. όπως, τι θα γίνει με την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων των δικαιούχων εργατικής κατοικίας, τι θα γίνει με τις ληξιπρόθεσμες και μη οφειλές δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του πρώην Ο.Ε.Κ., ποιες ρυθμίσεις γίνονται, και σε άλλα σχετικά ερωτήματα.

Προηγούμενο άρθροΧαλαζοπτώση στο βόρειο Έβρο – Εκτεταμένες καταστροφές στις καλλιέργειες
Επόμενο άρθροΕΘΝΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ