Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επικράτησε 3-1 της Λαμίας και έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες ο Εθνικός!...

Επικράτησε 3-1 της Λαμίας και έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες ο Εθνικός! (photos)

Για τέταρτο σερί παιχνίδι και δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πανηγύρισε τη νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1 σετ της Λαμίας στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη προηγήθηκαν στο παιχνίδι κάνοντας το 1-0 με 25-21 και έφτασαν στο 2-0 σαφώς πιο εύκολα με 25-11. Στο τρίτο σετ του αγώνα βγήκε η κούραση από το ευρωπαϊκό ματς και η Λαμία μείωσε σε 2-1 με 25-23, αλλά ο Εθνικός τελείωσε στη συνέχεια το παιχνίδι πριν αυτό πάει στο τάι μπρέικ. Στο 4ο σετ παρ’ όλο που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να προηγούνται με 20-16, οι Εβρίτες κατάφεραν να πάρουν το σετ επικρατώντας 25-23.

Πολύ καλός για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα με 26 πόντους, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Κιόση ο οποίος κατάφερε να πάρει 5 πόντους από μπλοκ. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Γκιλέν ο οποίος πέτυχε πόντους σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Γκιλέν, Μιγιαήλοβιτς, Δαλακούρας Κ., Τουράνιανιν, Κιόσης, λ- Δαρίδης

Αλλαγές: Βλαχόπουλος.

Λαμία (Ντραγκίεφ): Αγγελόπουλος, Χάκγουορθ, Χέντσι, Αραούχο, Παπαθωμόπουλος, Μαδούρας, λ- Τσιράκης

Αλλαγές: Καραγάτσος, Καρβούνης, Καπίρης, Αγγελόπουλος.

Επόμενο ματς για τον Εθνικό ο επαναληπτικός με τη Σπάρτακ Λιγκ για τους «16» του Challenge Cup, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 19:00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

Exit mobile version