Εχουμε αντιληφθεί τι ακριβώς έγινε χθες;

Η 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας έπειτα από αυτή της Λάρισας, ταυτόχρονα δε είναι ΝΑΤΟϊκή βάση. Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κάθε πολίτης είναι ότι η 111 ΠΜ θεωρείται πως διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε εξοπλισμό για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε θελήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία καθώς επίσης μπορεί να διαθέτει και εξοπλισμό που δεν γνωρίζουμε.

Η 111 Πτέρυγα Μάχης υποτίθεται ότι διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Πως ΕΙΝΑΙ ∆ΥΝΑΤΟΝ μια πυρκαγιά να φτάνει σε αποθήκη πυρομαχικών των ενόπλων δυνάμεων χωρίς αυτό να οφείλεται σε επίθεση εχθρικής δύναμης ή σε κάποιο εσωτερικό ατύχημα;

Είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει σε αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης και να εκρήγνυται πολεμικό υλικό;

Έχουμε αντιληφθεί τι ακριβώς έγινε χθες;

ΣΥΝΙΣΤΑ άραγε αυτό συνέπεια της κλιματικής κρίσης και αντίξοων καιρικών συνθηκών; Κατά την γνώμη μου ούτε κατά διάνοια. Συνιστά όμως μέγιστη απόδειξη της εκρηκτικά επικίνδυνης κυβερνητικής ανικανότητας και του διαβόητου επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Αν οι στρατιωτικές βάσεις της χώρας δεν είναι ασφαλείς από φυσικές καταστροφές, τότε με αυτή την κυβέρνηση τίποτα δεν είναι ασφαλές στην Ελλάδα.

Υ.Γ Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ούτε έχει ζητηθεί μία παραίτηση, μία αποπομπή, ούτε καν απόδοση ευθυνών άμεσα.

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Τσάνταλης: “Οι πόρτες όταν δεν ανοίγουν τις σπάμε. Έχουμε έλλειμμα παιδείας και ηθικής, είμαστε συνυπεύθυνοι γι αυτά που γίνονται”
Επόμενο άρθροΜόνο μία εισακτέα φέτος στη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου