ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με αφορμή τα ψεύτικα λόγια των πολιτικάντηδων

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο*

 

Ο θάνατος του συντοπίτη μας ανήμερα της Αναστάσεως στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου από το τροχαίο δυστύχημα μετά από μετωπική σύγκρουση στην Εγνατία οδό του οχήματος των « λάθρο» με εκείνο του ανυποψίαστου Έλληνα βιοπαλαιστή που επέστρεφε από την δουλειά του εκτός από συναισθήματα θλίψης και οργής μας δημιουργεί την ηθική αλλά και νομική υποχρέωση να διερευνηθεί το όλο ζήτημα πιο βαθιά για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών αυτής της ανείπωτης τραγωδίας ! Γιατί για εμάς τους Εβρίτες το όλο θέμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία μια και «αν σήμερα το άτυχο παλικάρι , γιατί όχι αύριο εμείς…. ;!» Μήπως όλοι εμείς δεν κινούμαστε στην Εγνατία αλλά και στους λοιπούς δρόμους της Θράκης ;!

Εναντίον του Ελληνικού λαού διαπράττεται ένα οργανωμένο έγκλημα που έχει ονοματεπώνυμο ! Ο τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Suleiman Soylou και υποψήφιος του κόμματος ΑΚP κατηγορείται βάσιμα ότι ως αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία είναι εκείνος που οργάνωνε τις ομάδες λαθροδιακινητών και « λαθρομεταναστών» το σωτήριο έτος 2020 μέσω των δομών της στρατοχωροφυλακής για να τις προωθεί μέχρι τα Ελληνικά σύνορα !( βλ γι αυτό αναλυτικό ρεπορτάζ του μαχητικού και χαλκέντερου Δημοσιογράφου Νίκου Αρβανίτη στο komotinipress στις 16-4-2023 ΥΠΕΣ Τουρκίας «Η δυτική Θράκη είναι δική μας»).

Και ενώ η Ελλάδα έπρεπε να έχει καταγγείλει και αυτόν και την χώρα του για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζει εναντίον μας στα διεθνή fora φέρνοντας στρατιές « λάθρο» στην χώρα μας , τον νομιμοποίησε κι από πάνω με τον αξιοθρήνητο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη ,τον άνθρωπο που έφτιαξε ολόκληρο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης ( ΚΥΤ) στο Φυλάκιο Έβρου, εγγύς των συνόρων και παρά τις αντιδράσεις και διαμαρτυρίες του κόσμου , με πρόσχημα την «διπλωματία των σεισμών»! Ο θλιβερός υπουργός μας νομιμοποίησε τον συγκεκριμένο υπουργό , αρχηγό του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία, εκφωνώντας γλοιώδεις λόγους στις 5 Απριλίου 2023 , μεταβαίνοντας στην Τουρκία για την ανθρωπιστική βοήθεια, διαβεβαιώνοντας τον δουλικά συνάμα πως θα κλείσει το κέντρο Λαυρίου , που φιλοξενεί Κούρδους… Μόνο που ο Σοϊλού ως αντίδωρο δήλωσε πρόσφατα στο κέντρο πολιτισμού και τέχνης Gaziosmanpasa σε εκδήλωση «ιφτάρ» ενός ακόμη αλυτρωτικού συλλόγου με ευρύτερες βαλκανικές βλέψεις, τον Rumeli Turkleri Vakfi ,ότι «το τουρκικό έθνος δεν αποτελείται μόνο από 780 τετρ χιλιόμετρα …. ξέρετε τι κάνουμε για να αυξήσουμε την εκπροσώπηση των Ρουμελιωτών αδελφών μας στην Βουλγαρία και εδώ . Γιατί η Ρουμελία είναι δική μας. Γιατί η Δυτική Θράκη είναι δική μας …»!( Cunku Rumeli bisimdir.Cunku Bati Trakya bisimdir) Αυτόν τον άνθρωπο νομιμοποίησε και ξέπλυνε από τα φρικτά ανομήματα του απέναντι στον Ελληνισμό ο θλιβερός υπουργός Μηταράκης ! Μόνο που με τον παραπάνω σύλλογο συνδέονται οι δομές της παρακρατικής σέκτας της Θράκης , η ηγεσία του ΚΙΕΦ και μέλη εθνικιστικών οργανώσεων σε σύνδεση με τους γκρίζους λύκους ( βλ εκτεταμένα ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών στο komotini press γύρω από τα θέματα αυτά !)

Από την άλλη ο γραφικός υπουργός «προ πο» Θeδωρικάκος ανακοίνωσε αρχές του τρέχοντος έτους ,όπως ήδη αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα μας « Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» σε maximum fm και komotinipress, πως η χώρα προχωρεί σε επέκταση του φράχτη για άλλα 140 χιλιόμετρα, από τα οποία άμεσα δήθεν θα κατασκευαστούν τα 37 λόγω και προεκλογικών εξαγγγελιών…Ανέβηκε μάλιστα πομπωδώς και ο εκτός τόπου και χρόνου ευρισκόμενος πρωθυπουργός για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων , ο οποίος διατράνωσε την μέριμνα της πολιτείας με την κατασκευή του φράχτη που έχει γίνει σαν της «Άρτας το γιοφύρι …» που οι μάστορες το φτιάχνουν από το 2012, ακόμη όμως να τελειώσει αλλά η λαθρομετανάστευση καλά κρατεί ! Ανακοίνωσε ακόμη με χίλιους τόνους την ασφάλεια που πρέπει να νοιώθει ο Έλληνας πολίτης , ο Ακρίτας , ο Εβρίτης με την κατασκευή του φράχτη…! Φευ όμως αλλά διαψεύστηκε τόσο αυτός όσο και η θλιβερή κουστωδία του… πριν ή τρεις Αλέκτωρ λαλήσει !

Την ιλαρότητα των στιγμών και το ψεύδος των ελεεινών πολιτικάντηδων ήλθε να ταράξει ο θάνατος του δικού μας παλικαριού , έντιμου βιοπαλαιστή , οικογενειάρχη πατέρα δυο ανηλίκων τέκνων …( βλ άρθρο μου Το σκυθρωπό φώς της Αναστάσεως… σε Kommotinipress 15-4-2023 ) . Ο θάνατος παραμόνευε τον ανυποψίαστο Νέο στις ρούγες της Εγνατίας από ανεξέλεγκτους και θρασείς « λάθρο», από εκείνους που στέλνει ο μαφιόζος Σοϊλού που δεν σταματούν προ ουδενός, αφού έτσι έμαθαν και πληροφορήθηκαν από την ανύπαρκτη ελλαδική πολιτεία των πολιτικών ανδρεικέλων ! Οι “λάθρο”μπαίνουν σωρηδόν στην χώρα και σκοτώνουν κιόλας…!

Το έγκλημα είναι βαρύ , εγγίζει τα όρια της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο…Ηθικοί αυτουργοί όλοι οι παραπάνω Και ο Suleiman Soilu και ο πρωθυπουργός της χώρας μας ,αλλά και ο ολίγιστος και θλιβερός Μηταράκης όσο και ο επίσης πίσω από τα γεγονότα ασθμαίνων υπουργός Θεοδωρικάκος …

Και ξέρετε γιατί ;!Γιατί πολλοί που θα διαβάσουν το κείμενο θα θυμηθούν παρόμοια ανατριχιαστικά γεγονότα στα οποία έγιναν μάρτυρες επικίνδυνου ανθρωποκυνηγητού των “λάθρο”μέσα στους ελληνικούς δρόμους –προσωπικά είδα τον χάρο με τα μάτια μου πριν λίγο καιρό σταθμευμένος σε φανάρι προς την είσοδο της Κομοτηνής !- στα οποία όμως ευτυχώς στάθηκαν τυχεροί και δεν συνέβη το μοιραίο…

Η εξόντωση όμως των Ελλήνων συνεχίζεται …Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο! Στο χέρι μας είναι να κινητοποιηθούμε σε θεσμικό επίπεδο , να καταγγείλουμε την κροκοδείλια πολιτεία και να αξιώσουμε τουλάχιστον κατά την ευφυή σκέψη χαλκέντερης διαδικτυακής φίλης Εβρίτισας , να ελέγχονται με μπλόκα όλοι οι έξοδοι προς Εγνατία ! Αν δεν πάρουμε μέτρα αν δεν τους πατήσουμε στον σβέρκο της αναλγησίας τους , τότε θα αναρωτιόμαστε αναμεταξύ μας κάθε μέρα, « Ποιος θα είναι ο επόμενος ;!» Γιατί η αναλγησία και η κοροϊδία θα βρουν τέλος με τις αρχές και τις αξίες της Ελληνικής Λύσης !

* Ο Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος είναι Δρ. Νομικής ,Δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση στον Νομό Έβρου

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα γιορτάστηκε o Εσπερινός της Αγάπης στην I.M. Αλεξανδρουπόλεως (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Επόμενο άρθροΖαχαρούλα Τσιριγώτη: Ο φράχτης θα λειτουργεί λιγότερο για την αποτροπή διάσχισης των συνόρων – Το τεχνητό εμπόδιο θα είναι παραποτάμιο