Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο*

 

Και ξαφνικά μεταστροφή! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή καλύτερα μαζικής εξάρτησης (ΜΜΕ)δεν βλέπουν πια τον κίνδυνο και τις πιθανές παρενέργειες για το αναμενόμενο και πολυδιαφημιζόμενο εμβόλιο για την αντιμετώπιση του covid-19 .Εκεί που επικρατούσε δυσπιστία για τις πιθανές επιπλοκές του ,τώρα δημόσια-δυστυχώς και σε μεγάλης κυκλοφορίες εφημερίδες ,ακόμη και σήμερα με πηχυαίους τίτλους- προαναγγέλλουν την χρήση του τον φετινό Νοέμβριο. Η πληροφορία από ευρωπαίο αξιωματούχο .Πως θα είναι έτοιμες περί τις 300 εκατομμύρια δόσεις για να μπολιάσουν τους ευρωπαίους πολίτες ,δήθεν ασπίδα σωτηρίας από τον φονικό ιό. Κι απ αυτές αναλογούν στη χώρα μας περί τις 600 χιλιάδες .Για τους τολμηρούς και του γενναίους; Ή για τους ολιγόνοες και ψοφοδεείς ..;Και η προπαγάνδα συνεχίζει..”-Άν οι τελικές δοκιμές πάνε καλά τον Οκτώβριο ,η χώρα θα παραλάβει 600 χιλιάδες δόσεις, δικαιώθηκε ο Κικίλιας ,που το είχε προαναγγείλει” Αλήθεια πως δικαιώθηκε ;Πόσο μπορεί να εγγυηθεί ,ότι θα είναι ακίνδυνο για την υγεία των Ελλήνων; Κι αυτές τις δοκιμές ,ποιός επίσημος φορέας θα τις ελέγξει..; Όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας (ΠΟΥ),βλέπει ασφαλή ορίζοντα για το εμβόλιο το δεύτερο εξάμηνο του 2021!

Γιατί ακόμη ηχούν στ αυτιά μας τα προφητικά λόγια του Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ στο Βερολίνο, πριν λίγες ημέρες μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο …”Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια ,πιο ισχυρές από την χημική βιομηχανία και αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας αλλά και για όλους τους θεσμούς της Δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε όλο τον κόσμο…”

Ποιός λοιπόν μας εγγυάται για την ασφάλεια του εμβολίου, όταν πριν λίγο καιρό οι περισσότεροι “διαμορφωτές της κοινής γνώμης” ήσαν επιφυλακτικοί ,ότι εμβόλιο αποκλείεται να υπάρξει πριν περάσουν τρία τουλάχιστον χρόνια ! Γιατί λοιπόν τέτοια μεταστροφή στην αποδοχή του; Γιατί τέτοιοι διθύραμβοι για τον σχεδόν άκριτο εμβολιασμό σημαντικής μερίδας του πληθυσμού;! Μήπως θυμάστε ποιός με την έναρξη της πανδημίας πανηγύρισε πρώτος ;Μήπως ο εφιαλτικός και εωσφορικός συνάμα μεγιστάνας του πλούτου “Bill Gates”, που αμέσως ανακοίνωσε ήδη από τον περασμένο Μάρτιο ,ότι ξεκινά τις έρευνες για δημιουργία εμβολίου ενάντια στον κορονοιό ,μέσα από τα εργαστήρια του ,εξαπλωμένα σε όλο τον κόσμο με εξοπλισμό δισεκατομμυρίων;! Το βρήκε λοιπόν κιόλας μετά από μερικούς μήνες ,κάνοντας αγώνα δρόμου με τους ανταγωνιστές του; Μη ξεχνάμε όμως ,πως χώρες του Τρίτου κόσμου ,όπως η Ινδία ,τον καταγγέλλουν για τερατουργήματα και θανάτους σε χιλιάδες έγκυες γυναίκες…Και επειδή ο Gates είναι από τους σοβαρότερους χρηματοδότες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(ΠΟΥ),ο τελευταίος δεν βγάζει μιλιά σε όσα ανόσια επιχειρεί ο Bill..! Και να είστε βέβαιοι ,ότι επιχειρεί πολλά …

Η ανατριχίλα που νοιώθει κανείς από την κακόγουστη αυτή προπαγάνδα δεν μπορεί να περιγραφεί..! Πριν λίγο καιρό στεντόρειες φωνές και εδώ μέσα σε αυτή την χώρα κατήγγειλαν την επικινδυνότητα του, Και τώρα πανάκεια και σωτηρία; Και προτροπή να το κάνουμε! Είναι δυνατόν ; Αν το φαρμάκι και το “χτικιό “φωλιάσει στο κορμί μας με χιλιάδες απρόβλεπτες παρενέργειες ,τότε θα είναι στ αλήθεια τα πράγματα μη αναστρέψιμα…Γιατί άραγε ο ΠΟΥ, όπως ήδη αναφέρθηκε , προβλέπει στην επίσημη ιστοσελίδα του ακόμη και τώρα ,πως εμβόλιο για τον ιό δεν θα υπάρχει πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2021…;Τελικά ποιός λέει αλήθεια ,οι κυβερνητικοί μας ,οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι ή οι επίσημοι εκπρόσωποι του ΠΟΥ;! Γι αυτό λοιπόν ζητείστε να μάθετε ,γιατί η προπαγάνδα για το δήθεν σωτήριο εμβόλιο καλά κρατεί;! Γιατί ίσως αντιλαμβάνονται ,ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με όσες κυρώσεις κι αν επιβάλλουν ,δεν θα επικρατήσει αν δεν κάμουν και την σχετική πλύση εγκεφάλου…Έρχονται πραγματικά δύσκολες μέρες .

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) δείχνει το στυγνό αλλά και ύπουλο κροκοδείλιο πρόσωπό της ..Ο κλοιός σφίγγει δραματικά ….Πάντα το σύστημα χρειαζόταν Ιούδες. Συνέλληνες αντισταθείτε και σκεφτείτε τι έρχεται με λεοντή προβάτου αλλά από πίσω υπάρχει λύκος !

* Δικηγόρος

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Το HDP τιμά τη μνήμη των Ελλήνων και των Αρμενίων θυμάτων της σφαγής του 1955
Επόμενο άρθροKKE: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο Μικρού Δερείου – Ρούσσας και Ρούσσας – Γονικού, στην Π.Ε. Έβρου