Πρόσφατη Ανακοίνωση – Ενημέρωση  για έλλειψη αίματος και Κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα για άμεση ανταπόκριση με προσφορά αίματος.

Οι ελλείψεις αίματος δεν αφορούν μόνο τους οικείους μας στο δικό μας νοσοκομείο, αφορά όλον τον ανθρώπινο πληθυσμό της χώρα μας.

Ιδιαίτερα τους χρόνια πολυμεταγγιζόμενους στους οποίους χρωστάμε αναγνώριση, συμπαράσταση και Εθελοντική προσφορά με συνέπια.

Δεν δίνουμε αίμα, όταν και αν μας συμβεί .

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην χώρα μας μεταγγίζονται πάνω από 2.200 Θαλασσαιμικοί (άτομα-παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία), κάθε 15 μέρες με 2 μονάδες αίματος ό κάθε ένας.

Ανακοίνωση για ελλείψεις Αίματος.

Ιωάννινα 18-8-2017

Σήμερα στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων γίναμε μάρτυρες με πρωτοφανές αναβολές όλων των μεταγγίσεων. Αρκετά άτομα χωρίς να μεταγγιστούν και υπάρχει και συνέχεια. Οι μεταγγίσεις θα αρχίσουν από Τρίτη και βλέπουμε…. Είναι λυπηρό άνθρωποι που χρειάζονται Αίμα για να συνεχίσουν την ζωή τους να βιώνουν μια τέτοια ταλαιπωρία με κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ηπείρου να ταλαιπωρούνται με τόσα χιλιόμετρα και στο τέλος να φεύγουν χωρίς να μεταγγιστούν.

Κάνουμε έκκληση στα δύο κυρίως νοσοκομεία της πόλεως μας, καθώς και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Ηπείρου να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ώστε να πάψει η ταλαιπωρία των ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία.

Καλούμε όλες και όλους που μπορούν να ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ να σπεύσουν στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων ώστε να δώσουν Αίμα.

Το Αίμα Σώζει Ζωές Είναι Στο Χέρι Μας!!!!

Προηγούμενο άρθροΕργασίες για εύρεση νερού για την Καμαριώτισσα
Επόμενο άρθροΤο διήμερο πανόραμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού διασκέδασε 300 παιδιά 5-15 ετών