Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 28/3 έως και την Τετάρτη 3/4 θα προβληθούν οι έξι παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η βραβευμένη με 7 Oscar & 5 Χρυσές Σφαίρες Βιογραφική ταινία, «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν (Μεμέντο, Insomnia, Τριλογία: Σκοτεινός Ιππότης, The Prestige, Inception, Interstellar, Δουνκέρκη, Tenet) με τους Κίλιαν Μέρφι, Έμιλι Μπλαντ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Ματ Ντέιμον, Φλόρενς Πιου, Ράμι Μάλεκ, Γκάρι Ολντμαν, Τζος Χάρτνετ, Τζακ Κουέιντ, Γκούσταφ Σκάρσγκαρντ, Ολίβια Θέρλμπι, Κένεθ Μπράνα, Άλντεν Έρενραϊχ, Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν, Ντέιν Ντιχάν, Κέισι Άφλεκ & Άλεξ Γουλφ…

Υπόθεση: Στο σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το «Οπενχάιμερ»  είναι ένα επικών διαστάσεων θρίλερ, που βάζει τους θεατές στην αγωνιώδη και παράδοξη κατάσταση ενός αινιγματικού ανθρώπου που παίρνει το ρίσκο να καταστρέψει τον κόσμο, προκειμένου να τον σώσει. Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Δευτέρα: 18:30, Σάββατο: 22:00.

Μαζί μας σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Περιπέτεια Δράσης, «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» του Άνταμ Γουίνγκαρντ (Είσαι ο Επόμενος, V/H/S 1 & 2, The Guest, Blair Witch: Η Επιστροφή, Γκοτζίλα vs. Κονγκ) με τους Ρεμπέκα Χολ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Νταν Στίβενς, Κέιλι Χοτλ, Άλεξ Φερνς, Φάλα Τσεν & Ρέιτσελ Χάους…

Υπόθεση: Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη*, Κυριακή, Δευτέρα*, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή, Σάββατο*, Τρίτη: 19:15.

*3D

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Kung Fu Panda 4» των Μάικ Μίτσελ (Αρσενικό Ζιγκολό, Sky High, Σρεκ κι Εμείς Καλύτερα, Ο Άλβιν και η Παρέα του 3, Οι Ευχούληδες, Η Ταινία Lego 2) & Στέφανι Μα Στάιν με τους Χρήστο Θάνο, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλη Γιούργο, Σπύρο Μπιμπίλα, Γιάννη Στεφόπουλο, Πέτρο Δαμουλή, Άντρια Ράπτη, Στέλιο Ψαρουδάκη, Θάνο Λέκκα, Βασίλη Μήλιο, Άγγελο Λιάγκο, Δανάη Νικολάτου & Κωνσταντίνο Νάνο στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 17:00, Κυριακή: 17:15.

Κοντά μας η Stand up comedy παράσταση, «Ακάλεστος στο Πάρτυ» με τον Σπήλιο Φλώρο…

Υπόθεση: Ο Σπήλιος Φλώρος παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο stand up comedy παράστασή του! Mετά το πρώτο του Stand Up Comedy Solo «Ξέρω τις Κινήσεις», επιστρέφει με ολοκαίνουρια κείμενα με μια ακόμα πιο ώριμη και ολοκληρωμένη παράσταση. Μέσα από την κωμωδία, ο Σπήλιος ανακαλύπτει τον εαυτό του και διαχειρίζεται εσωτερικές μάχες. Παράλληλα παντρεύεται, χωρίζει, συμφιλιώνεται με το πένθος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην είναι το πιο αμήχανο άτομο στον πλανήτη και εν τέλει συνειδητοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι έμαθε μικρός: «Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω». Αφορμή για όλα αυτά, ένα πάρτυ στο οποίο προφανώς δεν τον κάλεσε κανείς. Ο Σπήλιος πάει ακάλεστος, και περιγράφει όλη τη διαδικασία σε μια παράσταση με πολύ γέλιο και τρελό τζέρτζελο.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Παρασκευή: 22:00.

Ξανά μαζί μας η Κωμική Περιπέτεια, «Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη» της Ριμ Κερίσι με την ίδια & τους Φρανκ Ντιμπόσκ, Φιλίπ Λασό, Όσκαρ Ντέσγανις & Ραφαέλ Φουζέρ-Λαρόκ & τους Κώστα Αποστολίδη, Άρτεμη Ματαφιά, Δημήτρη Μπαμπανιώτη, Μυρτώ Ναούμ, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Ζωή Πετράκη, Τάσο Νταπαντά, Ελένη Τζαγκαράκη, Αφροδίτη Κατσαρού & Μιχάλη Αποσκίτη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό  που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:15, Τετάρτη: 17:30.

Ενώ κοντά μας και η υποψήφια για Oscar Κοινωνική ταινία, «Υπέροχες Μέρες» του Βιμ Βέντερς (Η Αλίκη στις Πόλεις, Λάθος Κίνηση, Στο Πέρασμα του Χρόνου, Ένας Αμερικανός Φίλος, Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Χάμετ, Η Κατάσταση των Πραγμάτων, Paris, Texas, Τα Φτερά του Έρωτα, Μέχρι το Τέλος του Κόσμου, Τόσο Μακριά, Τόσο Κοντά!, Πέρα από τα Σύννεφα, Δέκα Λεπτά Αργότερα: Η Τρομπέτα, Η Γη της Επαγγελίας, Pina Bausch, Anselm) με τους Κότζι Γιακούσο, Αρίσα Νακάνο, Τόκιο Εμότο, Αόι Γιαμάντα & Γιούμι Άσο…

Υπόθεση: Ο Hirayama μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την καθημερινότητά του, εργαζόμενος ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Πέρα από την αυστηρά δομημένη καθημερινή του εργασία, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Και αγαπάει πολύ τα δέντρα, τα οποία και λατρεύει να φωτογραφίζει. Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις αποκαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του. Ένας βαθιά συγκινητικός και ποιητικός προβληματισμός για το πώς μπορεί κανείς καθημερινά να βρίσκει και να εκτιμά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Κυριακή, Τετάρτη: 19:30, Τρίτη: 22:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας σε Instagram, YouTube & TikTok.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Δράμα
Επόμενο άρθροΓεράσιμος Σαλτός: “Η ευτυχία δεν είναι στο τι έχεις και κατέχεις, αλλά με πόση ανιδιοτέλεια και αγάπη το προσφέρεις”