Το μεσημέρι τής Κυριακής 3/3, σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο THRAKI PALAS RAMADA, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής τής Βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Αλεξ/πόλης κ.κ. Άνθιμος, ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ.κ. Μάξιμος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Υποδιοικητής της 12ης Μεραρχίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γιώτης, ως εκπρόσωπος του Δ’ Σ.Σ.,ο Ταξίαρχος κ. Βασίλης Λαμπρόπουλος, Διοικητής 23ης Ταξιαρχίας, ο κ. Ιωάννης Μπόγδης Γ.Γ. Δήμου Αλεξ/πόλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Δαστερίδης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ρούλα Τσιρτσίδου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικά Σώματος, Δημοτικοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι, το Δ.Σ. της Λέσχης και πλήθος μελών.

Το φλουρί τής Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ.κ. Μάξιμος, κέρδισαν ο Μητροπολίτης Αλεξ/πόλης κ.κ.Άνθιμος και η κ. Βέτα Παλλακίδου.

Ακολούθησε γεύμα και μουσική, από το μουσικό συγκρότημα Ορφέας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μέλους τής Λέσχης κ. Μπάμπη Τσακαλή.

Και του χρόνου με υγεία!

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Νίκος Μανδάνης

Προηγούμενο άρθροΟ Δημήτρης Χαρίτου απαντά στον Αλέξη Χαρίτση για το “ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο για τη Θράκη”
Επόμενο άρθροΠοιοι αναλαμβάνουν Διοικητές στην 12η Μεραρχία και στην 16η Μεραρχία