Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Λευκή» ισοπαλία με κακό θέαμα ανάμεσα σε Εθνικό και Κοκκινόχωμα (photos)

«Λευκή» ισοπαλία με κακό θέαμα ανάμεσα σε Εθνικό και Κοκκινόχωμα (photos)

Σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έμειναν στο 0-0 στο «Φώτης Κοσμάς» για την 6η στροφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Φανερά επιρεασμένος από τη βαριά ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Καμπανιακό ο Εθνικός δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά σε κανένα σημείο του αγώνα τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπόρεσαν και έβγαλαν κάποιες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό σε ποιότητα με την μόνη φάση που αξίζει να καταγραφεί να είναι ένα σουτ του Καραπατσιά λίγο έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο και στο 55′ ο Αποστολίδης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Συριτούδης θα αποκρούσει σε κόρνερ. Το Βυζάντιο θα απειλήσει και 5 λεπτά μετά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου την οποία εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων. Στο 65′ ο Καραπατσιάς θα σουτάρει και ο Σουμουλίδης θα μπλοκάρει, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μπαρέτα θα περάσει άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 71′ μία κεφαλιά του Αποστολίδη θα φύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη θα έχει και το μακρινό σουτ του Πελτέκη οκτώ λεπτά μετά. Στο 83′ η ομάδα από την Καβάλα θα χάσει την μεγαλύτερη της ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Συριτούδης όμως θα πραγματοποιήσει διπλή επέμβαση στα σουτ των Τσίλογλου και Καρλόπουλου. Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπαρέτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Εθνικός δεν μπορέσει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα αυτά τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την κεφαλιά του Γωνιάδη να εξουδετερώνεται από τον γκολκίπερ του Βυζαντίου στο 90′.

Μετά από αυτή την ισοπαλία ο Εθνικός έχει 8 βαθμούς και το Κοκκινόχωμα 10.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (63′ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (85′ Κυριζάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς, Γωνιάδης, Μαμούτ (60′ Ερκάν).

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Γαλακτερός, Ποπτσής, Ματεντζίδης (60′ Μουσικάκης), Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (88′ Ασλανίδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέτας (87′ κόκκινη).

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version