Άτυπη συνεδρίαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προβληματίζονται για ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, αλλά και με την τροπολογία που αφορά και την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» Που -αναμένεται να κατατεθεί στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου- προγραμματίζει η γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με το protothema.gr τα της συνάντησης έχει αναλάβει η γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος και υπάρχει ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με βουλευτές, και ενημέρωση για συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, πριν από την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Η κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ( Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) είχε τηλεφωνική επικοινωνία με βουλευτές, ενημερώνοντάς τους πως, την ερχόμενη Δευτέρα, πριν από την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια (12:00), θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Κοντονή, προκειμένου να διευκρινιστούν ζητήματα και να τεθούν οι όποιες διαφωνίες.

με πληροφορίες από το protothema.gr , veteranos.gr ,liberal.gr

 

Προηγούμενο άρθροΘεόδωρος Κιτσάκος: “Σημαντικός ενεργειακός κόμβος θα αναδειχθεί τα επόμενα χρόνια η Αλεξανδρούπολη”
Επόμενο άρθροΠροσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμούς του δήμου Διδυμοτείχου