Το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης για την προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των μαθητών και μαθητριών πραγματοποίησε δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού καλούνται οι σχολικές μονάδες της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, να προβούν, κατά τη συγκεκριμένη ημέρα, στην οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά»

Το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης για την προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των μαθητών και μαθητριών του πραγματοποίησε δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και μαθητριών της σχολικής μονάδας.

Ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου αποτέλεσε η παρουσία του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ι. συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κκ. Βουρδόλη Θ, και Σεραφειμίδη Α. Ο Δήμαρχος μιλώντας στους μαθητές τόνισε: «Ο αθλητισμός σας προσφέρει Υγεία, δημιουργικότητα, δύναμη ψυχική και σωματική, σύνδεση και ενσωμάτωση κοινωνικών αξιών και κανόνων. Ο αθλητισμός σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά, καλλιεργεί την ευεξία της ψυχής και του σώματος. Υιοθετήστε ήπιες μορφές κίνησης όπως το περπάτημα και το ποδήλατο». Ιδιαίτερη χαρά για τους μαθητές και τις μαθήτριες αποτέλεσε η συμμετοχή του Δημάρχου και Αντιδημάρχου κ, Βουρδόλη στο παιχνίδι των μαθητών, παίζοντας μαζί τους βόλεϊ.

Η Παρουσία στο σχολείο για μια ακόμη φορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) στο σχολείο έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να αξιολογήσουν την αναπνευστική τους ισχύ.

ΠΗΓΗ www.alfavita.gr

Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Θα προσλάβει 60.000 απογραφείς με μισθό 1.200 ευρώ – Η προθεσμία για τις αιτήσεις
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση Τουρκίας στη Θράκη: Ζητά μειωμένο ωράριο κάθε Παρασκευή στα μειονοτικά σχολεία