Νέο κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο του δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος επειδή δουλεύει σε νευραλγική υπηρεσία ήρθε σε επαφή με αρκετούς συναδέρφους του και όχι μόνο, προκάλεσε άμεση κινητοποίηση και έναν μίνι συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, έγινε άμεσα επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και αύριο συνεργείο του θα βρεθεί στα γραφεία του δήμου, προκειμένου να γίνει δειγματοληψία και να υποβληθούν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι του. Η υπάλληλος έλειπε από την Πέμπτη, όταν και πήρε άδεια, αλλά σήμερα ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19 σε τεστ που υποβλήθηκε. Ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος και αμέσως ήρθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα των τεστ ανίχνευσης.

Να θυμίσουμε ότι έχουν υπάρξει ήδη κρούσματα τόσο το Πολυκοινωνικό και συγκεκριμένα στην δομή σίτισης η οποία ανέστειλε την λειτουργία της για 14 ημέρες, όσο και στην Τεχνική Υπηρεσία. Μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο και προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των εργαζομένων, ο δήμος Αλεξανδρούπολης υλοποιώντας το σχετικό αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων, αποφάσισε την συνεργασία με δυο ιδιωτικά εργαστήρια για άμεση πραγματοποίηση συνολικά 200 τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Άλλωστε, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στο Πολυκοινωνικό έρχονται σε επαφή καθημερινά με ευπαθείς ομάδες και θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων.

www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΆσπρισε η κορυφή του Σάος , στην Σαμοθράκη
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Αορίστου χρόνου όλοι οι γιατροί που υπηρετούν στις ΜΕΘ