Ο αγροτικός συλλογος σε συνδυασμό πάντα με τον κτηνοτροφικό σύλλογο Αλεξανδρουπολης με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων του Τυχερού έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του αγροτικού κόσμου στην Ελλάδα .

Η επιλογή να εκπροσωπηθεί ο αγροτικός κόσμος όχι μόνον του Νομού Έβρου αλλά και όλης της ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την συμμετοχή του Κώστα Καναβίδη έγινε για να σηματοδοτήσουμε ότι επιλέγουμε έναν νέο άνθρωπο από μια πυρόπληκτη περιοχή .

Επίσης τόσο τον αγροτικό σύλλογο Αλεξανδρουπολης όσο και το μπλόκο του Νοτίου Εβρου όπως το ονομάζουμε στην συνάντηση με τον κύριο Αυγενάκη στην Κομοτηνή θα εκπροσωπήσουν δυο αλλά νέα παιδιά ο Παναγιώτης Σκαρκάλας και ο Σαράντης Τασμαλής από την περιοχή του Τυχερού με αυτόν τον τρόπο θελουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι στο νότιο τμήμα του Νομού είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς προβληματισμούς και κοινούς αγώνες !

Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιοχή μας.

Προηγούμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: Δέσμευση του Χ. Σταϊκούρα για τα σιδηροδρομικά έργα στην ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: “Η διοίκηση της Περιφέρειας αποφασίζει για τα έργα… Το επόμενο διάστημα θα ενταχθούν και τα υπόλοιπα έργα”