ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΥΖΏΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ & ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΠΈΤΑΛΟ ΠΈΠΛΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ!!

Πολύωρη αυτοψία πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/6) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης στην περιοχή του Πετάλου Πέπλου Έβρου, με ”ξεναγούς” τον τοπικό Πρόεδρο, Δ.Τσοτανίδη και κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας.

Η εν λόγω επίσκεψη, έρχεται σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε το Κοινοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, θίγοντας το καίριο ζήτημα των παράνομων αεροψεκασμών που διενεργεί η γειτονική Τουρκία, χρησιμοποιώντας μάλιστα απαγορευμένα, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε., ορμονικά φυτοφάρμακα!!

Αποτέλεσμα αυτού είναι σε όλη την περίμετρο του κάμπου του Πετάλου Πέπλου, όπως και στην περιοχή της Γεμιστής, να τίθεται σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας καθώς επίσης και καταστροφών στις καλλιέργειες των επαγγελματιών αγροτών και κατοίκων της περιοχής!!

Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε, να προωθήσει το εν λόγω ζήτημα γραπτά μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τα αρμόδια Υπουργεία καθώς και προς τους Έλληνες Ευρωβουλευτές για ενημέρωση του Ευρωκοινοβουλίου .. όπως έχει πράξει και κατά το παρελθόν αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα επίλυσης των διασυνοριακών προβλημάτων σε πολλά πεδία των δύο χωρών!!

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Προηγούμενο άρθροΤο ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Έβρου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΚ.Μητσοτάκης: Οι συνοριοφύλακες και το Λιμενικό μας δεν είναι τουριστικό γραφείο. Υπερασπίζονται τα σύνορά μας και σώζουν ζωές.