Ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες η σύσκεψη της “Περιφερειακής Αναγέννησης” με τον στελεχη της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα με θέμα την στήριξη της γαλάζιας παράταξης στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο οτι για το χρίσμα θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν:  Λευτέρης Αυγενάκη – Γραμματέας της ΚΕ  , ο Νικήτας Κακλαμάνης – επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Θανάσης Νέζης – συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Τασος Γαϊτάνης – Γραμματέας Τοπικής αυτοδιοίκησης
Από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Πέτροβιτς, Νίκος Τσαλικίδης, Κώστας Ζαγναφέρης, Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αργύρης Πατακάκης. Επίσης θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Προηγούμενο άρθροΠαραδίδεται στους δημότες της Αλεξανδρούπολης το νέο γήπεδο αντισφαίρισης στο Κέντρο Νεότητας
Επόμενο άρθροΚώστας Σιμιτσής: “Η περιφέρεια μας αξίζει πολλά… είναι όμως η φτωχότερη στην Ευρώπη… Πρέπει να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας”