Η επίσκεψη Μηταράκη στην Ορεστιάδα και στο ΚΥΤ Φυλακίου την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, που προκάλεσε την κινητοποίηση της Ανεξάρτητης Επιτροπής Αγώνα (ΕΑΚΥΤ) και του λαού του Έβρου με μαζική διαδήλωση (υπό τον περιορισμό χώρου που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση), αποκάλυψε πολλούς «παράγοντες» της πολιτικής και της τοπικής ζωής.

            Αποκάλυψε όμως και το πραγματικό πρόσωπο του Μηταράκη και του Μητσοτάκη: ένα αποκρουστικό πρόσωπο εξαπάτησης των πολιτών και εκδικητικότητας εναντίον τους. Εκτόξευσε τυφλή εκδικητικότητα κατά του προέδρου της τοπικής κοινότητας Φυλακίου Έβρου, Χρήστου Τυρμπάκη και όλων των Ελλήνων, απειλώντας ότι όχι μόνο θα προχωρήσει στην επέκταση της δομής ΚΥΤ αλλά και ότι θα φέρει 10.000 αλλοδαπούς. Αυτή η αποκάλυψη και το πέταγμα της μάσκας του δήθεν διαλόγου και ακρόασης της τοπικής κοινωνίας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ο μοναδικός σχεδιασμός που υπάρχει για το “μεταναστευτικό” είναι η μαζική μεταφορά λαθρομεταναστών ακόμη και στα ελληνοτουρκικά σύνορα χωρίς η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δίνει την παραμικρή σημασία στη στάση των πολιτών.

Συνεργάτες του κ. Μηταράκη, όχι ο ίδιος ο υπουργός, είχαν το θράσος να πουν ότι τίποτα από αυτά δεν τα είπε ο κ. Μηταράκης, αλλά αν βάλουμε σε σύγκριση την αξιοπιστία του προέδρου της τοπικής κοινότητας και του υπουργού Μηταράκη, ο υπουργός καταβαραθρώνεται. Ίσως η οικογενειακή παράδοση του Πινόκιο να επηρεάζει τον κ. Μηταράκη.

            Μάλιστα το γεγονός ότι διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύουν μισόλογα και υπονοούμενα για πιθανό “ατύχημα” στα ελληνοτουρκικά σύνορα, υποχρεώνει το ΑΚΚΕΛ να εκφράσει τους φόβους του ότι το παρακράτος γύρω από τον Μητσοτάκη, μπορεί να έχει στα σκαριά κάτι βρώμικο και να χρειάζεται το ΚΥΤ Φυλακίου ελεγχόμενο μέσα στους σχεδιασμούς.

            Αυτά να τα βλέπουν τα στελέχη της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

Προηγούμενο άρθροΑναδίπλωση ή μπλόφα Μηταράκη;
Επόμενο άρθροΠέντε προτάσεις του Επιμελητηρίου Έβρου για τη στήριξη των πλημμυροπαθών του Έβρου