Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται την Τρίτη 21 Ιουνίου 2020 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

Συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφτεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης καθώς επίσης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο.

Ακολούθως ο Υπουργός θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης όπου θα έχει σύσκεψη με τους Βουλευτές της περιοχής κ. Σταύρο Κελέτση, κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη και τη Διοίκηση του Οργανισμού.

Επίσης, ο κ. Πλακιωτάκης θα συναντηθεί με στελέχη της 12ης Μεραρχίας καθώς και με στελέχη του κλιμακίου των Αμερικάνων πεζοναυτών προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχείρηση “Atlanctic Resolve 2020”.

Τέλος ο κ. Πλακιωτάκης θα συναντηθεί και με το Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Νίκο Γαλατούμο.

Προηγούμενο άρθρο”Θρίλερ” κοντά στη βραχονησίδα Ζουράφα με τα τουρκικά αλιευτικά: Κινητοποιήθηκε Λ.Σ. & Π.Ν.
Επόμενο άρθροΜε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων θα συναντηθεί η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη