Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης επιθεωρήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ όπως είναι επιβεβλημένο για την σωστή λειτουργία ενός πρότυπου καταφυγίου.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου δηλώνουν περήφανοι για τα αποτελέσματα (σε λίγο καιρό θα γνωστοποιηθούν και επισήμως τα αποτελέσματα)

Επικεφαλής είναι ο κτηνίατρος ωστόσο οι προσωπικές επιλογές του για το “νοικοκυριό” εκει, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Ολοι και ολες έβαλαν σε τάξη ένα κυνοκομειο γεμάτο με ψυχές

Σε ανάρτηση του αναφέρει

Χωρίς τη Ρίτα, την Αντωνία και την Κατερίνα το καταφύγιο δε θα ήταν το ίδιο σήμερα και αν κάποιοι θεωρούν πως οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά τον διαβεβαιώνουμε πως δε μπορει.

Αρκετά σκυλάκια, τα περισσότερα, προαυλιζονται πλέον, τα κλουβιά καθαρίζονται σχολαστικά και το διοικητήριο μοιάζει πλέον με κανονικό σπίτι.

Χαλιά, κουβέρτες, πετσέτες και οτιδήποτε μας έχετε χαρίσει απλόχερα πλενονται στο πλυντήριο και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά.

Τα δέντρα έχουν φτάσει και θα φυτευθούν ούτως ώστε το καλοκαίρι να έχουμε φυσική σκιά, άρα δροσιά και οι υιοθεσίες προχωρούν σταθερά (ελεω covid).

Θέλουμε ακόμη λίγο δουλειά με τη βοήθεια του Δήμου και ποιος ξέρει, λίγο πριν παραδώσουμε τη σκυτάλη, μπορεί το καταφύγιο να είναι χώρος επισκέψιμος προς όλους.

Προηγούμενο άρθροΜαζικά τεστ στους Αστυνομικούς της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης απο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Δημήτρης Ψαριανός – Ερμήνευσε τα τραγούδια του “Μεγάλου Ερωτικού” του Μάνου Χατζιδάκι