Ποτέ θα φύγουν τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια από την τέρμα Εθνικής Αντίστασης; Ρωτούν και ξανά ρωτούν την διοίκηση του ΟΣΕ οι κάτοικοι της περιοχής…

Τα βαγόνια έχουν παρά πολλά χρόνια να χρησιμοποιηθούν και ως αποτέλεσμα (όπου φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν) έχει να φυτρωσουν δέντρα ανάμεσα τους! (μέσα σε πολλά βαγόνια υπάρχουν και κλινοσκεπάσματα)

Τι ενέργειες πρέπει να γίνουν από τις αρχές ώστε να φύγουν τα βαγόνια από εκεί;

Όπως αναφέρει σχετικά για το θέμα σε παρέμβαση του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Nαϊτίδης:

Ενημερώνω τους κατοίκους της περιοχής αρμοδιοτήτων μου ότι ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης θα ενημερώσω “άμεσα” με σχετική αλληλογραφία τις αρμόδιες υπηρεσίες, υπεύθυνες για το τροχαίο σιδηροδρομικό υλικό, όπου θα αποτυπώνεται η υπάρχουσα κατάσταση και το αίτημα των κατοίκων για την απομάκρυνση από την συγκεκριμένη περιοχή.

Η παραμονή των βαγονιών στην συγκεκριμένη περιοχή, πλησίον της πόλης, δίπλα σε κατοικίες, σχολεία και μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών, αποτελεί κίνδυνο για το περιβάλλον και την δημόσια υγεία, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, καθώς λόγω της καταστάσεως που βρίσκονται δεν δύναται να ανταποκριθούν πλέον στον σκοπό για τον οποίο προοριζόταν.

Η προστασία και η ασφάλεια των Δημοτών μας απόλυτη προτεραιότητα για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

✒️ Να ευχαριστήσω την δημοσιογραφική ομάδα του Maximum Maximumfm που αναδεικνύει σημαντικά πρόβλημα της πόλης μας που χρήζουν άμεσης και ουσιαστικής παρέμβασης.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την Εγνατία Οδό ΑΕ
Επόμενο άρθροΣτην ατζέντα του Μάικ Πομπέο και το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης