Στον Έβρο θα βρίσκονται αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2015″, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ψηλό Στάλο στα Λάβαρα του Δήμου Σουφλίου.

Η άσκηση είναι σε εξέλιξη ήδη από την περασμένη Κυριακή, με σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μονάδων τεθωρακισμένων, του πυροβολικού, του μηχανοκίνητου πεζικού, της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού.

Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος φτάνουν αύριο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης λίγο πριν τις 10 το πρωί και θα μεταβούν αμέσως στα Λάβαρα.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επίσης θα παραβρεθεί αύριο Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» στο πεδίο ασκήσεων και βολών «Ψηλός Στάλος», στα Λάβαρα, παρουσία του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2015» έχει σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων) και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μονάδων τεθωρακισμένων, του πυροβολικού, του μηχανοκίνητου πεζικού, της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού. 

Πηγή: www.xronos.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτή είναι η νέα Νίκη Αλεξανδρούπολης! (photos)
Επόμενο άρθροΔεύτερο Τετραήμερο Εντατικό Θεατρικό Σεμινάριο του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης με θεμα: ”ΕΑΥΤΟΣ – ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ”