Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία του πινγκ πονγκ...

Στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία του πινγκ πονγκ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μετά την πρόκριση τους στα προ – μπαράζ στη Θεσσαλονίκη (1η θέση οι γυναίκες – 2η θέση οι άνδρες) τον Φεβρουάριο, έφτασε η ώρα για την τελική αναμέτρηση όπου οι αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Α2 Κατηγορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ελλάδας.

Οι αγώνες θα γίνουν το σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο Φάληρο, ενώ στην αποστολή του Εθνικού βρίσκονται οι αθλητές Ανδρέας Νικολακάκης (προπονητής & αθλητής), Δημήτρης Γκουτζίδης, Νικ Βασδάρης, Παναγιώτα Μούρου, Μαρία Αρτσέτου, Ντιάνα Κοτατζιάν, Θεοδώρα Βασιλειάδου και ο έφορος του τμήματος πινγκ πονγκ Δημήτρης Κυραδενίδης.

Αν καταφέρει να πετύχει την άνοδο στην Α2 η γυναικεία ομάδα θα είναι για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ενώ για τους άνδρες θα είναι η πρώτη φορά.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως την Τετάρτη 6 Απριλίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Πινγκ Πονγκ και έτσι πολλά παιδιά και γονείς επισκέφθηκαν την αίθουσα πινγκ πονγκ στη Ζαρίφειο Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και έπαιξαν με τους αθλητές και τους προπονητές του Εθνικού, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version