Δήμους της Μακεδονίας και της Θράκης προκειμένου να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τους, επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κ. Νίκος Τράκας.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, βρέθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, όπου μαζί με τους εργαζομένους, είδε και τον νέο Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη, ο οποίος και του παρουσίασε τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Τράκας επισκέφτηκε χώρους των εργαζομένων, συνομίλησε μαζί τους κι κυρίως κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Όπως έχει πράξει όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησής του, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα διεκδικήσει την επίλυση αυτών και την παροχή ασφαλούς και υγιούς εργασίας στους εργαζομένους του Δήμου.

www.epoli.gr

Προηγούμενο άρθροΓια εγκληματική αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκίνδρης
Επόμενο άρθροΠαρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ , οι Στρατιωτικές Μουσικές των Σχηματισμών του Δ΄ Σώματος Στρατού εντυπωσίασαν το κοινό της Αλεξανδρούπολης