Ξεκίνησε η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων , στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης , για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

Οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα της Πρόεδρου της της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Ολγας Βρετοπουλου και από το μεσημέρι συγκεντρώνουν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

Για παραπάνω θέμα σε Ανακοίνωση – Πρόσκληση προς τους Συλλόγους , η ΕΠΟΦΕ αναφέρει:

“Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες των πυρκαγιών”

Αγαπητά μέλη,
Όλοι γνωρίζετε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές. Η «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) συνεργάζεται επίσημα με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας των δυο φορέων, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών.

 ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ: ως σύλλογοι κεντρικά είτε ως απλά μέλη (δηλώνοντας το σύλλογό σας) που επιθυμείτε και δύναται να προσφέρετε, μπορείτε να τα φέρνετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Στοά Παλαιού Δημαρχείου, έναντι ΚΕΠ) ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/7/2018 και ώρες 9:00-13:00 και 18:00-21:00.

Λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:
• Εμφιαλωμένα νερά
• Χυμοί
• Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κ.α.)
• Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ).
• Μωρομάντηλα και πάνες
• Φάρμακα (Betadine, Fucidine, γάζες)

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Προηγούμενο άρθροαρχιμ. Χαρίτων Ριζιώτης: “Την σημερινή βραδινή Θεία Λειτουργία θα την αφιερώσουμε στα θύματα των Πυρκαγιών”
Επόμενο άρθροΣεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος: «Φτάνει πια Αγιε Καλαβρύτων»