Παραγωγική συνάντηση πραγματοποίησε χθες Τετάρτη (15/12) ο βουλευτής Έβρου & Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα του Ν.Έβρου που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου όπως:
  •  Οι εξελίξεις με τα αστυνομικά κρατητήρια σε σχέση με το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) στο Φυλάκιο Ν.Ορεστιάδας.
  • Η διαχρονική πρόταση για την ίδρυση Τμημάτων Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος στο βόρειο & νότιο Έβρο.
  • Η αναβάθμιση των υποδομών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης (ΤΣΦ) στον Νομό…
  • Η λειτουργία του σκοπευτηρίου & του γυμναστηρίου στη Σχολή Δοκ. Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο
Στην συνέχεια ο βουλευτής επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, προκειμένου να του εκφράσει τις θερμές ευχές για την χθεσινή ονομαστική εορτή του, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για την ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν με τον Υπουργό.
Η επίσκεψη στην Κατεχάκη ολοκληρώθηκε με την αδελφική συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, σε κλίμα αμοιβαίας συναντίληψης της ευθύνης του αξιώματος που εκπορεύεται από τις πετυχημένες ιστορικές επιχειρήσεις & τις κοινές εμπειρίες τους!!

Ο βουλευτής & στους τρεις θεσμικούς παράγοντες ενεχείρισε αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα για τα ζητήματα του Ν. Έβρου τα οποία έχει αναδείξει και κατά το παρελθόν μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και παραστάσεων.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Προηγούμενο άρθροΝεκρός ΕΠΟΠ Επιλοχίας στον Έβρο – Ο 38χρονος υπηρετούσε στο Σουφλί
Επόμενο άρθροΜπακογιάννη-Μέτιος: “Η υλοποίηση του πορίσματος θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”