Από τον Έβρο ξεκινά τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Σταθμοί της περιοδείας του στον νομό θα είναι σίγουρα η Ορεστιάδα και η Αλεξανδρούπολη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα επίσκεψής του στην περιοχή. Από την πρώτη ενημέρωση που υπάρχει, ο κ. Ρήγας θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και το Σάββατο 24 του μηνός θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα. Τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύουν στην περιοδεία του οι βουλευτές Έβρου του κόμματος, Ν. Γκαρά, Γ. Καΐσας και Δ. Ρίζος.

Υπενθυμίζεται ότι σε μία από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο κ. Ρήγας έθεσε το πλαίσιο που σχεδιάζει να κινηθεί μέχρι το Συνέδριο (τον Φεβρουάριο του 2016), θέτοντας ως βασική προτεραιότητα “τη διαμόρφωση της νέας στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ επί τις συγκυρίας αλλά και των οραματικών στοιχείων που θα εμπνεύσουν την κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά. Αριστερά χωρίς όραμα δεν μπορεί να υπάρξει”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

ΠΗΓΗ e-vertigo.gr

Προηγούμενο άρθροΆδεια λειτουργίας καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Αλεξ/πολη
Επόμενο άρθροΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ