Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το «σήκωσαν» οι έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! (photos)

Το «σήκωσαν» οι έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! (photos)

Διαβάστε τι έγινε στο τελευταίο ματς με την Ορεστιάδα, στο κείμενο του Θεόδωρου Μαυρίδη:

Το Πρωτάθλημα Εφήβων της Α’ Περιφέρειας ΕΟΠΕ, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, κατέκτησε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και θα εκπροσωπήσει την Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ.

Ο Εθνικός στέφθηκε πρωταθλητής, μετά την επικράτησή του, εκτός έδρας, με 1-3 σετ (19-25 20-25 25-22 16-25) του Α.Ο. Ορεστιάδας, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε αήττητος.

Με οδηγούς τους «Ευρωπαίους» Τσέλιο Παρασκευά και τον αρχηγό Χαραλαμπίδη Σωκράτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , επικράτησε σχετικά άνετα στον «τελικό» που έγινε στην Ορεστιάδα στο κλειστό «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ». Ο κεντρικός Γκαρνέτας Παν. και ο πασσαδόρος Καραπιπέρης Ιωαν.με την ποιότητά τους συμπλήρωναν την ανωτερότητα του Εθνικού έναντι της Ορεστιάδας στους κρίσιμους τομείς του αγώνα, ενώ ο ταλαντούχος ακραίος Ανδραβίζος Αχιλ.φαίνεται ότι καθιερώνεται βασικός μετά από τέτοιες θετικές εμφανίσεις.

Ο Θανάσης Κασαμπαλής χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες του , δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες κρίσιμων αγώνων , καθόσον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του.

Η ομάδα της Ορεστιάδας έδειξε ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια , καθώς η δουλειά που γίνεται απ τον κ.Πασαλίδη Γιώργο αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Τις απονομές των μεταλλίων καθώς και το κύπελο του Πρωταθλητή της Α’Περιφέρειας έκαναν ο Πρόεδρος κ.Κεμανετζής Ειρήναρχος και ο αντιπρόεδρος κ.Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης μετά και την φετεινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’περιφέρειας ευελπιστεί, ότι οι τοπικοί φορείς του αθλήματος με την τοπικη αυτοδιοίκηση , ίσως εκτιμήσουν ότι ήρθε η ώρα να διεξαχθή στην Αλεξανδρούπολη η β΄φάση του Πανελ.πρωταθλήματος , περιορίζοντας έτσι μετά από πάρα πολλά χρόνια τις πολυέξοδες και επίπονες μακρινές μετακινήσεις του καθώς και την απίστευτη ταλαιπωρία των αθλητών –μαθητών τις μέρες των εξετάσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Exit mobile version