ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ …

Κάθε μέρα καραβάνια “λάθρο” αλλά αυτό το μόρφωμα χώρας τ αντιμετωπίζει με το Διεθνές Δίκαιο. Τριανταοχτώ δήθεν δύσμοιροι λάθρο σε νησίδα στον Έβρο αλλά κανείς από τους διεθνιστές δεν μας εξήγησε , γιατί δεν καταλήγουν όλοι αυτοί σε γειτονικά ομόθρησκα κράτη και μάλιστα πλούσια, όπως η Σαουδική Αραβία…Σήμερα διπλάσιοι κατέλαβαν τις πλαγιές από το Αγαθονήσι …. η απόβαση συνεχίστηκε και σε άλλα νησιά του Αιγαίου …

Οι νεοέλληνες όμως δεν λένε να αποχωριστούν “τα μπάνια του λαού” και δεν δίνουν έναν παρά, αν αυτή τη στιγμή το δόλιο καθεστώς Ερντογάν διεξάγει απροκάλυπτα πια υβριδικό πόλεμο εναντίον σε ό τι απέμεινε Ελληνικό .

Γι αυτό να μη μυξοκλαίνε , όταν οι σύγχρονοι “Μουζαχεντίν” θα τους βιάζουν τις γυναίκες , θα τους ληστεύουν ,θα τους εξευτελίζουν , θα τους σκοτώνουν κιόλας ,όπως με την άτυχη Μυρτώ , την δύστυχη δεκαεπτάχρονη Μαρία και άλλες μοιραία θύματα της Σαρίας και του φονταμεταλιστικού Ισλάμ!Γιατί οι “λάθρο”επενδυτές την μετανάστευση, την έχουν διαταγή μέσα στο κοράνι τους …Το τελευταίο τους επιτάσσει να εποικίσουν κάθε γωνιά του πλανήτη για την διάδοση του φονταμεταλιστικού Ισλάμ ακόμη και με την βία .Βία που σημαίνει ,πως όποιος αρνείται ν ασπαστεί τον νόμο της Σαρίας , το αποτέλεσμα είναι ο θάνατος!Τα έλεγε πριν από χρόνια με διαπρύσιο λόγο ο ευφυής και ασυμβίβαστος πολιτικός ευπατρίδης Αδριανόπουλος από τηλεοράσεως.Και όλοι άκουγαν αποσβολωμένοι το τι ερχόταν !Και να που ήλθε …!

‘Όλα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο , που κάποια στιγμή θα το βρείτε μπροστά σας νεοέλληνες .Όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη !Με την σαφή προσπάθεια αλλοίωσης των πολιτιστικών και θρησκευτικών παραδόσεων του Χριστιανικού κόσμου.Γιατί δεν διαμαρτύρονται άραγε για όλα αυτά τα ιερατεία του Πάπα και των προτεσταντών;! Για να θυμηθώ και κάποιους αξιοθρήνητους κληρικούς σε προσωπικές συζητήσεις , που εδώ και τέσσερα χρόνια ονειρεύονται το φυσικό τέλος του Ερντογάν ,την οικονομική κατάρρευση της Τουρκίας αλλά εκείνη δεν έρχεται ….σε πείσμα των ηλιθίων και αυλοκολάκων που κατατρύχουν τον δύσμοιρο αυτόν τόπο! Γιατί δεν διαμαρτύρονται τα αριστερόστροφα κόμματα στην οργανωμένη και φασιστική επίθεση που δέχεται από τη λαθρο-μεταναστευση και το Ισλάμ ,η γηρασμένη Ευρώπη ;!

Γιατί ο πρωθυπουργεύων σας , πολυχρονεμένος σας Βεζύρης (Μωϋσής ) , αντί να ασχοληθεί με την φύλαξη των συνόρων της χώρας του , προτιμά βουτιές στις παραλίες των Χανίων, γελώντας ειρωνικά με σας , που σας παραμύθιασε ανήμερα της Παναγίας ,φιλώντας ο άθεος , την εικόνα της Μεγαλόχαρης στην Τήνο !Μαζί με τ άλλα τα τζίνια … Γιατί θέλει να σας τα πάρει όλα ,να σας εξοντώσει, να σας αντικαταστήσει …Αφού έτσι τον έχουν διατάξει τα αφεντικά της νέας τάξης πραγμάτων…!

Το πιο θλιβερό όμως απ όλα είναι πως το βαρύγδουπο επιτελικό κράτος δεν έχει να αντιτάξει απολύτως τίποτε απέναντι στον καλομελετημένο υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας …Στο κρεβάτι σας θα σας σφ@ξουν μια μέρα νεοέλληνες!

Αν δεν φτιάξετε Εθνικό κράτος με νέους ανθρώπους,όχι απαραίτητα ηλικιακά , δεν στείλετε στα τάρταρα τους παλαιοκομματικούς , αν δεν επιδιώξετε την τιμωρία όλων μα όλων των πολιτικών ανδρεικέλων, χαίρι δεν θα έχετε …ο όλεθρος θα είναι δεδομένος!Θα τον νοιώσετε σε λίγο…

Προηγούμενο άρθροΜενέντεζ και Τσούνης στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΤο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ