Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) Ανατολικού Τομέα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης»

Υπεγράφη την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη τον Πρόεδρο της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. και Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Διευθύνοντα Σύμβολα της αναδόχου εταιρίας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, κ. Διονύση Γεωργόπουλο η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) Ανατολικού Τομέα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης», αρχικού προϋπολογισμού 6.200.000€.

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας, καθώς εξασφαλίζεται η υγειονομική ταφή των υπολειμμάτων των σύμμεικτων απορριμμάτων,  απαλλάσσοντας τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους δημότες του από την ιδιαίτερα κοστοβόρα μεταφορά των απορριμμάτων σε όμορους Χ.Υ.Τ.Υ..

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ~ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)
Επόμενο άρθροTo Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δίνει 360.700 € στο Δήμο Αλεξανδρούπολης , για συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων