Εκτός ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης στον Έβρο ο Ηλίας Ηλιακόπουλος

Εκτός ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης βρέθηκε ο Δρ.της Νομικής και έγκριτος δικηγορος-ποινικολόγος της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Ηλιακοπουλος.

Όσο για τα συναισθήματα των φίλων και των ανθρώπων που τον γνωρίζουν καλά, απογοήτευση οργή και ένα γιατί; Ούτε θα μαντέψουμε ούτε θα υποπτευθούμε ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε τον ντετέκτιβ.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει να αξιολογήσει ή να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Σίγουρο όμως είναι ότι βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου ένας άνθρωπος που μιλάει με την ψυχή, που η αγάπη του για τον Έβρο θεωρείται έμπρακτη και δεδομένη, ένας άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από τις διεκδικήσεις τους αγώνες και τις αγωνίες των ανθρώπων του νομού μας.

Και αυτό χωρίς καμία ιδιοτέλεια αλλά με πραγματική αγάπη για το νομό και για την πατρίδα.

Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και σίγουρα άφησε στον ίδιον όπως και στους πολυάριθμους φίλους του ένα πολύ βαρύ συναίσθημα πικρίας και απογοητεύσης και ένα γιατί που μόνο επίσημα θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ηγεσία της Ελληνικής Λύσης.

Προηγούμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης στα Θερμοκήπια Θράκης – «Έχουν μια μοναδική πατέντα να παράγουν ενέργεια με γεωθερμία»
Επόμενο άρθροΑνταλλαγή πυροβολισμών πλησίον του οικισμού της Μέστης – Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τραυματισμένος ο διακινητής