Η εορτή της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού και εις πρεσβύτερον χειροτονία στη Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

595 0

Το πρωί της Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής , Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση της χριστιανής γυναίκας στα πρόσωπα μίας συμπατριώτισσάς μας ηλικιωμένης μητέρας και γιαγιάς (της κ. Βασιλικής Γαϊτανιδου – 81 ετών με 8 παιδιά , 17 εγγόνια και 3 δισέγγονα) , μιας νεαρής μητέρας (της κ. Ηλιάνας Λαγού – 26 ετών με 1 παιδί) και μιάς υποψήφιας μητέρας (της κ. Ευφροσύνης Κεσκίνη – 19 ετών , Φοιτήτριας Παιδαγωγικού)

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως π. Αθανασίου Γραμμένου. Ο π. Αθανάσιος είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΣΑ: Να «επικηρύξει» ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τον δράστη της πρόσφατης μαζικής δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στα Δίκελλα

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Απριλίου 2017 0
Η δολοφονική ενέργεια με φόλες κατά αδέσποτων σκύλων στην παραλία των Δικέλλων, προκαλεί αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέα από κάθε λογικό…

Η «νέα ΜΟΜΑ» προορίζεται για την «εξυπηρέτηση» του Μεταναστευτικού, με βαση το κείμενο του νομοσχεδίου

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2016 0
Με πολυνομοσχέδιο – μαμούθ, παρεμβαίνει η κυβέρνηση στα θέματα του υπουργείου Αμύνης. Μεταξύ των άλλων, στο σχέδιο νόμου που δόθηκε…