Το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτης Χαρέλας θα είναι (ξανα) καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό! 

Ξεκίνησε διοικητική έρευνα για τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης που υπέγραψαν συνοριοφύλακες, με εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας «διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες».

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως τα σύμφωνα συμβίωσης στην πλειονότητά τους είναι εικονικά και γι’ αυτόν το λόγο υπήρξε η παρέμβαση του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να διερευνηθούν σχετικές καταγγελίες.

Σημειώνεται ότι το σύμφωνο συμβίωσης έδινε στους συνοριοφύλακες από 5 έως 7 μόρια, αυξάνοντας, σε συνδυασμό με τους βαθμούς των εξετάσεων, την πιθανότητα τοποθέτησής τους στην Αλεξανδρούπολη, καθώς η δεύτερη επιλογή είναι η Ορεστιάδα, για την οποία δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να υπηρετήσουν εκεί.

Ακούστε όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτης Χαρέλας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιο

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Καλόγνωμας: “Καλή επαγγελματική χρονιά για τον τουρισμό προδιαγράφει η έκθεση HORECA”
Επόμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: “Ο Περιφερειάρχης…θυμήθηκε τον βόρειο Έβρο!”