Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Διδυμοτείχου κ. Θεόδωρος Σκίνδρης

Νικησε η Δημοκρατία η Αλήθεια ή Διαφάνεια. Δικαιώθηκα.

Μια μεγάλη απόφαση για την Δημοκρατία και τους θεσμούς βγήκε πριν λίγο επίσημα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης.

Μια απόφαση που ακυρώνει την εκλογή του προέδρου κ. Δημ. Εμμανουηλίδη αλλά και όλων των υπολοίπων μετά την προσφυγή που είχα καταθέσει άμεσα κατά τις εκλογικής διαδικασίας.

Αφου δυστυχώς ήταν μια εκλογική παρωδία και οχι μια εκλογική διαδικασία.

Η απόφαση σταθμός βάζει τα πράγματα στην θέση τους και δίνει το μάθημα σε κάποιους οι οποίοι πανηγύριζαν και χαμογελούσαν στο τέλος της ψηφοφορίας.

Αυτοι που φημίζονται ως ειδήμονες της Πολιτικής και των νόμων σήμερα κατάπιαν την γλώσσα τους αφού εγώ ο ένας όπως αποκαλούν τους δίδαξε πως γίνονται οι νόμιμες διαδικασίες.

Θελω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Αθανασιο Σιμογλου και κ. Αθανασιο Γατιδη που συνυπέγραψαν την προσφυγή που κατέθεσα.

Την Κυριακή επαναλαμβάνεται η διαδικασία και ήρθε η ώρα να μπει τέλος στο παλιό μια για πάντα.

Νικη για τον συνδιασμό μου Νέο Ξεκίνημα Νίκη για εμένα αλλά μεγαλύτερη Νίκη για τους Πολίτες.

Προχωραω μπροστά δίπλα σας βήμα βήμα για αυτό που θέλω που ποθώ ένα άλλο Διδυμότειχο που ήρθε η ώρα να γίνει για όλες και όλους εσάς.

Ενα τεράστιο Ευχαριστώ και ένα συγγνώμη σε αυτούς που σήμερα η νύκτα θα είναι μεγάλη αφού μόνο τα γέλια τους έμειναν.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Δένδιας: Η Τουρκία να σεβαστεί τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας σε Ίμβρο, Τένεδο και Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθροΣε αχαρτογράφητα νερά η πορεία του Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης