Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους Καππαδόκες του Ν. Έβρου με ομιλητή τον Κομοτηναίο κ. Ιωάννη Ελ. Σιδηρά

Δημοσιεύτηκε στις: at 24 Δεκεμβρίου 2017
773 0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα η καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Καππαδοκών Ν. Έβρου “Οι Τρεις Ιεράρχες” στην έδρα της Καππαδοκικής Εστίας με κεντρικό ομιλητή τον Θεολόγο – Εκκλησιαστικό Ιστορικό και Νομικό κ. Ιωάννη Ελ. Σιδηρά ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Θεολογική και Ιστορική Ιχνηλασία στα πρόσωπα και τα γεγονότα του Αγίου Δωδεκαημέρου μέσα από την Ορθόδοξη Εικονογραφία”. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο ιστορικός “Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης” απέδωσε με μοναδικό τρόπο παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα και ευρωπαϊκά κάλαντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος κ. Θεοφάνης Ισαακίδης,  το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Καππαδοκών, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, Αρχιμανδρίτης κ. Θεόκλητος καθώς και κληρικοί από την Αλεξανδρούπολη και τη Κομοτηνή, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και δημοτικοί σύμβουλοι , ο καππαδοκικής καταγωγής Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Απλές συμβουλές για τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2015 0
Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΑΜ-Θ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνιστά στους καταναλωτές: Για την προμήθεια…