«12α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»: Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. παρουσίασε την ύψιστη τιμητική της εκδήλωση-θεσμό στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:56
259 0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-θεσμός της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) με τίτλο «12α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» το απόγευμα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (1939-2011)

Για την πολυετή βαρυσήμαντη προσφορά του στην αναβίωση, διαφύλαξη και διάδοση των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων του Ποντιακού Ελληνισμού.

Παρουσίασε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΕΠΟΦΕ κ. Μιχάλης Νικολαΐδης

 

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ – ΦΩΤΙΟ (1918-1984)

Για το πολυετές πολυσήμαντο έργο της – παρακαταθήκη στην έρευνα και καταγραφή του λαογραφικού πολιτισμού του Έβρου και της Θράκης, την εμπεριστατωμένη εικαστική αγωγή των παιδιών του Έβρου (και όχι μόνο) και τέλος για τη δωρεά μεγάλου μέρους από τα σημαντικά έργα της στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Παρουσίασε ο εικαστικός κ. Χάρης Αναστασιάδης,

 

Την εκδήλωση παρουσίασε & συντόνισε η Φιλόλογος, Δημοσιογράφος κ. Φένια Δούκογλου

Τα “Βραβεία Πολιτισμού” αποτελούν Ειδική Εκδήλωση Τιμής, που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) και πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση. Αποτελούν αποδεδειγμένα έγκριτο Πολιτιστικό Θεσμό για τον Έβρο και τη Θράκη. Στα Βραβεία Πολιτισμού τιμούνται Πρόσωπα του Πολιτισμού και της Κοινωνίας, για την πολυετή συνολική προσφορά τους στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας– του Έβρου και της Θράκης εν γένει, σε συνάρτηση με την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση, καθώς και τη βαρύτητα και την ποιότητα του παραγόμενου συνολικού πολιτιστικού και κοινωνικού έργου των προσώπων αυτών.

Τα 12α Βραβεία Πολιτισμού πραγματοποιήθηκαν με την Υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τη Χορηγία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο «Ελκυστική πόλη. Η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη ως μοχλός ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος»

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουνίου 2021 0
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο «Ελκυστική πόλη. Η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη ως μοχλός ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος» που διοργάνωσε ο…

Υπογράφηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Κομοτηνής

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Απριλίου 2020 0
Υπογράφηκε στις 2 Απριλίου 2020 Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Κομοτηνής, με αντικείμενο την παροχή…

Αυτές είναι οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Αναλυτικοί πίνακες

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2016 0
Από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Από τις…