Βράβευση της σύντομης ταινίας «Στην Κομοτηνή μένουμε σπίτι» του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Μαΐου 2020
383 0

Το μεγάλο βραβείο για το διαγωνισμό σύντομης ταινίας που είχε προκηρύξει  ο Δήμος Κομοτηνής, στις 9 Απριλίου 2020, απονεμήθηκε στην ταινία του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τίτλο: «Στην Κομοτηνή μένουμε σπίτι».

Το βραβείο περιλαμβάνει μία επιταγή των 1000 ευρώ, που προσφέρθηκε στον Δήμο Κομοτηνής από τον κ. Γιώργο Χρυσοχοΐδη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ». 

Ο Δήμος Κομοτηνής, με τη σειρά του, βράβευσε το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό με την υπέροχη ταινία του, και κυρίως, για την αμέριστη συνδρομή του στο τιτάνιο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και για τη στήριξη και ανακούφιση των αδύναμων οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών μας, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Σχετικά άρθρα

Μας παρακολουθούν… Τουρκική Δραστηριότητα με UAV κοντά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στην Ανατολική Θράκη (Χάρτης)

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Φεβρουαρίου 2021 0
Τουρκική Δραστηριότητα με οπλισμένα UAV κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην ανατολική Θράκη Φαίνεται ότι το TCB803  είναι πιθανώς ένα Bayraktar  TB2…

Πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουλίου 2020 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 4&5 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στους οικισμούς του νησιού…