Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Έβρου.

Πλήθος μελών της Λ.Ε.Δ. Ν.Έβρου με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στη συνεστίαση-εκδήλωση.

Η κοπή έγινε με τις ευχές κι ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Άνθιμου, ο οποίος λόγω απουσίας του εκτός Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε από τον Πρωτοσύγγελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ειρηναίο.

Αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή για την Λέσχη μας η παρουσία του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων,δικηγόρου κ.Φιλιππίδη Κων/νου,ο οποίος ήλθε από τη Δράμα ως εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε.Δ!

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρδόλης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α κ. Σεραφειμίδης Αναστάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργυρίου Νίκος(έφεδρος Καταδρομέας, μέλος της Λέσχης), o υπ. Βουλευτης κ. Παρης Παπαδάκης, παλιοί Καταδρομείς, όπως ο κ. Αλεξάκης Δημήτρης, Γκίνος Χρήστος κ.α

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι της Π.Ο.Ε.Δ και ο Αντιπρόεδρος της παρέλαβε το δώρο-εικόνα που αντιστοιχούσε.

Επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες της Λέσχης στον Πρωτοσύγγελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ειρηναίο για λογαριασμό της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης, στον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Ε.Δ κ. Φιλιππίδη Κων/νο για λογαριασμό της Π.Ο.Ε.Δ και στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη.

Ιδιαίτερη τιμή κι έκπληξη για την Λέσχη και για όλους μας αποτέλεσε το γεγονός ότι η Π.Ο.Ε.Δ. δια του Αντιπροέδρου της και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, απένειμε τιμητική διάκριση -πλακέτα στον Γεν.Γραμματέα (πρώην Πρόεδρο επί 10ετία) της Λ.Ε.Δ Ν.Έβρου Σχη (ΠΖ-ΕΔ) ε.α κ.Πιστόλα Ιωάννη,για την προσφορά του στις Ειδικές Δυνάμεις,στη ΛΕΔ Ν.Έβρου και στην Πατρίδα γενικότερα!

Ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Πεχλιβανίδης Χρήστος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες κ.λ.π ,ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Άνθιμο, τόσο για τη στήριξη όσο και για τα ενθύμια-αναμνηστικά που είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει στα μέλη της Λέσχης για Καλό κι Ευλογημένο 2023,την Π.Ο.Ε.Δ για την παρουσία και την Τιμητική διάκριση του μέλους της Λέσχης μας κ. Πιστόλα Ιωάννη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη για τη στήριξη και βοήθεια προς τη Λέσχη μας

Tέλος απένειμε τα εύσημα εκ μέρους όλων προς τον κ. Πιστόλα Ιωάννη για την πολυετή, διαρκή ενασχόληση και ανιδιοτελή προσφορά του στα Διοικητικά της Λέσχης, τονίζοντας ότι με την ενασχόληση του τα 23 τελευταία χρόνια η Λέσχη κατάφερε να έχει μια δυναμική παρουσία στον Εθελοντισμό και στην προσφορά στον τόπο και στους συνανθρώπους μας!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθροΟμοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης “MarCh” Kick Off Conference
Επόμενο άρθροΚοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης